Έγκυος για δεύτερη φορά η Meghan! Η αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο κρυφός συμβολισμός πίσω απ’ την ημέρα της ανακοίνωσης

11:02 15/2/2021 - Πηγή: iPop

Η Meghan είναι έγκυος για δεύτερη φορά, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο σε μερικούς μήνες το αδερφάκι του Archie και να κάνει τον Harry πατέρα για δεύτερη φορά.

Η Meghan και ο Harry πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά του μέσω εκπροσώπου του, «Επιβεβαιώνουμε ότι ο μικρός Archie θα γίνει ο μεγάλος αδερφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι

ενθουσιασμένοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

H Meghan είναι έγκυος και η κολλητή της φίλη, Misan Harriman, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry στην εξοχή.

Instagram/ misanharriman

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η Meghan βίωσε την άσχημη εμπειρία της αποβολής, όμως μπορεί και πάλι να χαμογελά μαζί με τον σύζυγό της, Harry.

Η αποκάλυψη της Meghan Markle για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και την αποβολή συγκλονίζει

Η αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με τα νέα. «Η Αυτού Μεγαλειότητα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και τους εύχονται τα καλύτερα», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο αμερικάνικο People, αναφερόμενος στη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Μάλιστα, η βασιλική οικογένεια είχε ενημερωθεί για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle πριν αυτή δημοσιοποιηθεί.

Γιατί αποφάσισαν να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Meghan ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου;

Το ζευγάρι δεν επέλεξε τυχαία αυτή τη μέρα για να κάνει την ανακοίνωση, αφού την ίδια μέρα, 14 Φλεβάρη, πριν από 37 χρόνια η Πριγκίπισσα Diana ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Harry, με τον ίδιο πλέον να θέλει να αποδώσει έναν ακόμα φόρο τιμής στη μητέρα του.

Σύμφωνα με το αρχείο της εφημερίδας Daily Express, η εγκυμοσύνη της Πριγκίπισσας Diana δημοσιοποιήθηκε τότε με μια δήλωση του Παλατιού, στην οποία η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος «ήταν ενθουσιασμένοι» με την είδηση, προσθέτοντας πως η Diana, που ήταν μόλις 22 ετών τότε, δεν είχε κάποια προτίμηση στο φύλο του μωρού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκυος για δεύτερη φορά η Meghan! Η αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο κρυφός συμβολισμός πίσω απ’ την ημέρα της ανακοίνωσης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα