Πράγματα που δεν χρησιμοποιείς και πρέπει να πετάξεις ώστε να αδειάσεις το χώρο που σου πιάνουν

17:01 14/2/2021 - Πηγή: iPop

Όλοι μαζεύουμε πράγματα στο σπίτι μας που σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας τα χρειαζόμασταν ή ταίριαζαν στην αισθητική μας. Ωστόσο, όταν αυτά τα αντικείμενα μαζεύονται, παύεις πια να τα χρησιμοποιείς, πρέπει να πετάξεις και όμως λες “έλα μωρέ ίσως τα ξανά χρειαστώ”.

Όλα όσα πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σουΠαλιά περιοδικάΠαλιά μαξιλάρια καναπέ – (φυσικά εννοούμε αυτά που δε θες και δε χρησιμοποιείς!)DVD από ταινίες που δε βλέπεις ή έχουν γρατζουνιστείCD που δεν ακούς πλέον ή έχουν γρατζουνιστείΚεριά που
τα έχεις καταναλώσειΕπιτραπέζια που έχεις χάσει σημαντικά κομμάτια τουςΒιβλία που δε θα ξαναδιαβάσεις και δε τα θεςMake up που έχεις παραπάνω από ένα χρόνοΠαλιά μανόΠαλιά αρώματα που δε φοράς πιαΠαλιές οδοντόβουρτσεςΠετσέτες που έχουν τρυπήσειΟτιδήποτε δεν έχεις χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 3 μήνεςΚάλτσες που έχεις χάσει το ζευγάρι τουςΤρύπιες κάλτσεςΕσώρουχα που έχουν τρυπήσει ή ξηλωθείΡούχα που δεν έχεις φορέσει τους τελευταίους 6 μήνες (ή και περισσότερο!)Ρούχα που δε σου κάνουν πιαΣκουλαρίκια που έχεις χάσει το ζευγάρι τουςΠαλιές γραβάτεςΠαλιές ζώνες που δε φοράςΠαλιές τσάντες που δε χρησιμοποιείςΠαλιά καπέλα και γάντια που δε χρησιμοποιείςΠαπούτσια που έχουν σκιστείΚουβέρτες που έχουν σκιστείΠαλιά μαξιλάριαΕίδη φαγητού που έχουν λήξειΜπροσούρες από εστιατόριαΠαλιά κουπόνιαΠαλιά είδη καθαρισμούΤάπερ που έχει χάσει το καπάκι τουςΦάρμακα που έχουν λήξει

Και οτιδήποτε άλλο έχεις σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά να πετάξεις και από τότε δε το έχεις χρησιμοποιήσει. Κάνε χώρο για όσα χρησιμοποιείς και τα άλλα πέταξε τα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα στο σπίτι σου που είναι παλιά και τα έχεις ήδη αντικαταστήσει με άλλα καινούρια. Πέταξε τα και πίστεψέ με δε θα σου λείψουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πράγματα που δεν χρησιμοποιείς και πρέπει να πετάξεις ώστε να αδειάσεις το χώρο που σου πιάνουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα