Έγιναν γονείς Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη | Η πρώτη ανάρτηση

15:50 22/7/2020 - Πηγή: iPop

Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αφού γέννησε η Λένα Δροσάκη, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. 

Αλέξανδρος Μπουρδούμη και Λένα Δροσάκη ζουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους και απολαμβάνουν τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο της, που ήρθε στον κόσμο. Μάλιστα, γέννησε η Λένα Δροσάκη ένα υγιέστατο αγοράκι με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία από

το μαιευτήριο, στην οποία φαίνεται το ποδαράκι του νεογέννητου.

«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός.

Οι ευχές και τα likes από τους followers του ηθοποιού δε σταμάτησαν στιγμή φυσικά!

View this post on Instagram

Καλώς ορισες αγόρι μας!Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους! #ourbaby #ourson #bleesed #happiness #dadandmom

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Jul 22, 2020 at 4:17am PDT

Το όνομα του παιδιού

Πριν ακόμα γίνουν γονείς το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσει στον πρωτότοκο γιο τους κι αυτό δεν είναι άλλο από το Τάσος, για να τιμήσουν τον πατέρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα για τη βάφτιση του παιδιού αλλά αναμένουμε να κρατήσουν το ίδιο χαμηλό προφίλ, όπως τότε με τον γάμο τους.

Να θυμίσουμε ότι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν τέλη Ιουνίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάτρα με τον κουμπάρο τους, επίσης ηθοποιό, Άγγελο Μπούρα.

View this post on Instagram

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis

Keywords
Τυχαία Θέματα