H Charlize Theron δεν θέλει κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές

10:44 22/7/2020 - Πηγή: iPop

Το Old Guard με την Charlize Theron γνωρίζει ήδη τον θρίαμβο και το Netflix νιώθει απλά ευτυχία που επέλεξε αυτή την ταινία να την έχει κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ηθοποιός, μιλώντας για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε πως όχι απλά δεν θέλει να έχει κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές, αλλά τις κάνει μόνη της και το απολαμβάνει πολύ!

Πρόσφατα, η Theron είπε πως της «αρέσει η σκληρή δουλειά», αυτός είναι και ο λόγος που έκανε μόνη της όλες τις σκηνές που ήταν στο σενάριο για τη νέα

της ταινία.

Μάλιστα, όπως είπε και τους άφησε όλους άφωνους, μετά την ταινία δέχθηκε και πρόταση για να γίνει μαχήτρια στο WWE δίνοντας μάλιστα μια ενθαρρυντική απάντηση στους διοργανωτές!

«Ακούγεται φοβερό», σχολίασε η ηθοποιός όταν κλήθηκε να απαντήσει πώς θα της φαινόταν να μπει στο ρινγκ του WWE!

H υπόθεση της ταινίας:

Τέσσερις αθάνατοι πολεμιστές που προστατεύουν κρυφά την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες γίνονται στόχος εξαιτίας των δυνάμεών τους, όταν ανακαλύπτουν μια νέα αθάνατη ύπαρξη.

Δες το trailer του Old Guard με την Charlize Theron:

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στο Entertainment Weekly, είπε και μερικά ακόμα πράγματα σχετικά με την ταινία:

Όταν μου μίλησαν για πρώτη φορά για την ταινία μου φάνηκε ότι μιλάμε αποκλειστικά για έναν φανταστικό κόσμο, αλλά όταν διάβασα το σενάριο, μου φάνηκε κάτι μοντέρνο, που ανταποκρίνεται στην εποχή μας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η Charlize Theron αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι σέξι

Το άρθρο H Charlize Theron δεν θέλει κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα