Οι πρώτες εικόνες από το κρησφύγετο των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες- Από εκεί οργάνωσαν τις επιθέσεις (Photos & Video)

21:27 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Οι πρώτες εικόνες από το κρησφύγετο των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πρόκειται για το μέρος απ’ όπου σχεδιάστηκαν οι επιθέσεις και κατασκευάστηκαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που σκόρπισαν το θάνατο στη βελγική πρωτεύουσα.

Το ερειπωμένο – πλέον- διαμέρισμα στο προάστιο Schaerbeek των Βρυξελλών χρησιμοποιήθηκε από τους αδελφούς Khalid και Ibrahim El Bakraoui , αλλά και τον «master» στην κατασκευή βομβών Laachraoui Najim,

οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 31 ανθρώπους μέσα σ’ ένα πρωί.

Οι εικόνες λήφθηκαν από την Αστυνομία του Βελγίου κατά την έφοδό τους στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν μια βόμβα με καρφιά, μια σημαία του ISIS και χημικά προϊόντα για την κατασκευή εκρηκτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα είχε πωληθεί πρόσφατα και φέρεται να ενοικιαζόταν συχνά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι γείτονες είπαν ότι δεν γνώριζαν τους τρομοκράτες.

Οι αρχές ανακάλυψαν ακόμα έναν υπολογιστή με ένα γράμμα του Ibrahim El Bakraoui, στο οποίο δήλωνε ότι αισθάνεται ανασφάλεια μετά την σύλληψη του Abdeslam.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν πόσα λίγα άφησαν πίσω τους οι τρομοκράτες στο διαμέρισμα: ένα tablet και ένα πεταμένο ρούχο.

The post Οι πρώτες εικόνες από το κρησφύγετο των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες- Από εκεί οργάνωσαν τις επιθέσεις (Photos & Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα