Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: Προσπαθεί να συνδέσει το προσφυγικό με την τρομοκρατία- Εν αναμονή αποκαλύψεων για τα οικονομικά δεδομένα

11:24 20/4/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση κατά στην Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα ασφάλειας την Τετάρτη. Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να συνδέσει το προσφυγικό με την τρομοκρατία.

Παράλληλα, έκανε λόγο για αλλαγή δεδομένων για την ελληνική οικονομία και έσπευσε να καταρρίψει το «μύθο» της ΝΔ για κατάρρευσης της οικονομίας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι τα στοιχεία της Eurostat θα δικαιώσουν την κυβέρνηση.

«Τι θα κάνετε κύριε Μητσοτάκη αν αύριο τα επίσημα στοιχεία της Eurostat αποδείξουν ότι μας αφήσατε άδεια ταμεία;» ρώτησε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «θα ζητήστε συγγνώμη ή θα συνεχίσετε να συντηρείτε τον μύθο της καταστροφής;».

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας:

Η Ελλάδα αποτελεί όαση ασφάλειας και σταθερότητας σε μία αποσταθεροποιημένη περιοχή

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως πως «ο ισχυρισμός που συνδέει ευθέως την προσφυγική κρίση με την τρομοκρατία είναι μια γνωστή αφήγηση και το επιχείρημα των πιο αντιδραστικών, μισαλλόδων και ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη» και συμπλήρωσε:

Είναι η θέση αυτών που κλείνουν τα σύνορα και υψώνουν τείχη

Επίσης ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που να έχει υπονοήσει πως υπάρχει θέμα ασφάλειας στην Ελλάδα και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας:

«Υιοθετεί με ανευθυνότητα αυτήν την αφήγηση για θέμα ασφάλειας λόγω του προσφυγικού λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, που αναμένεται εκτίναξη του τουρισμού» προσθέτοντας:

Σκοπός σας είναι να ψαρέψετε στα θολά νερά ενός ακροδεξιού ακροατηρίου που συνδιεκδικείτε με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Σκοπός σας είναι να επενδύσετε στον φόβο ενός τμήματος της κοινωνίας, να συσπειρώσετε και την ακραία δεξιά πτέρυγα του κόμματος την ώρα που υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: Προσπαθεί να συνδέσει το προσφυγικό με την τρομοκρατία- Εν αναμονή αποκαλύψεων για τα οικονομικά δεδομένα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα