10 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το «μαγικό» λάδι καρύδας!

09:43 20/4/2016 - Πηγή: iPop

Το λατρεύουμε και όχι άδικα! Τώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι οι περισσότερες από εμάς τρελαινόμαστε να μυρίζουμε λάδι καρύδας! Τέρμα καλοκαιρινό άρωμα! Κάθε φορά που το φέρνουμε στη σκέψη μας, μας θυμίζει εξωτικές παραλίες με φοίνικες γύρω γύρω και λευκή τεράστια αμμουδιά! Άσχετα αν βρισκόμαστε σε ένα ανώγειο στο κέντρο της πόλης! Σημασία έχει η φαντασία, η σκέψεις που κάνεις και μέχρι που μπορείς να φτάσεις…

Της ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ

Εκτός από αυτό το ονειρεμένο «ταξίδι» που κάνουμε με το λάδι καρύδας, αυτό το μαγικό συστατικό κάνει θαύματα στον τομέα της ομορφιάς!

Ορίστε και οι 10 τρόποι

που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας στην καθημερινότητα σου και να γίνει η ζωή σου ακόμη πιο όμορφη!

#1 Είναι το τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ! Ειδικά όταν επιλέγεις να φοράς αδιάβροχη μάσκαρα που δεν βγαίνει με τίποτα.

#2 Ξέπλυνε το στόμα σου με λάδι καρύδας! Έχει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Γαργάρες για 20 λεπτά με μια κουταλιά λάδι μπορεί να απομακρύνει τα μικρόβια από το στόμα, οδηγώντας σε πιο φρέσκια αναπνοή, πιο λευκά δόντια και πιο υγιή ούλα.

#3 Η τέλεια θεραπεία για τις ψείρες! Αφού ξεπλύνεις τα μαλλιά σου με μηλόξυδο, άπλωσε λαδάκι καρύδας σε ολόκληρο το κεφάλι και άφησε να καθίσει για 12 έως 24 ώρες. Βούρτσισε τα μαλλιά με λεπτή χτένα και ξέπλυνε με ήπιο σαμπουάν.

#4 Η τέλεια ενυδάτωση σώματος μετά το ντουζ! Σε νωπό δέρμα άπλωσε λάδι καρύδας και άφησε το να στεγνώσει φυσικά…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post 10 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το «μαγικό» λάδι καρύδας! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα