Συνταγή για ζουμερά ντοματίνια στον φούρνο

13:33 16/11/2019 - Πηγή: iPop

Πόσο εύκολο είναι να ετοιμάσεις ένα νόστιμο και γρήγορο πιάτο; Αυτά τα ντοματίνια στον φούρνο είναι η συνταγή που ψάχνεις για να αναβαθμίσεις κάθε πιάτο σου!

Ζουμερά ντοματίνια για τις ημέρες που θέλεις κάτι γρήγορο και δεν έχεις όρεξη να αφιερώσεις ώρες ατελείωτες στην κουζίνα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι το ιδανικό συνοδευτικό για μπρουσκέτες, για σαλάτες, αλλά ακόμη και για ζυμαρικά και ρύζι.

Μπορείς ακόμη να προσθέσεις

αυτά τα ντοματίνια στο χούμους ή να τα συνδυάσεις μαζί με άλλα λαχανικά ως το ιδανικό σνακ το βράδυ με το αγαπημένο σου κρασί!

Τι θα χρειαστείς για τα ντοματίνια στον φούρνο;2 κιλά (6 φλιτζάνια) ντοματίνια2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέριΠώς θα φτιάξεις τα ντοματίνια στον φούρνο;Συνταγή:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.Πλένουμε καλά τα ντοματίνια και στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα. Τις πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τις ανακατεύουμε καλά.Ψήνουμε τα ντοματίνια σε ένα ταψί με λαδόκολλα για περίπου 20-25 λεπτά, όχι παραπάνω για να μην ξεραθούν.Μόλις ψηθούν, αφήνουμε τις ντομάτες να κρυώσουν στην άκρη και τις σερβίρουμε είτε με σαλάτα είτε με ρύζι και ζυμαρικά.Δες κι αυτό:

Πένες φούρνου με κοτόπουλο, ντοματίνια και μυρωδικά!

Photo: Bobbi Lin via food52.com

Το άρθρο Συνταγή για ζουμερά ντοματίνια στον φούρνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα