«Έχουν αλλάξει πολλά για τον καθένα μας»: Η Jennifer Aniston μιλά για το Friends Reunion και παραδέχεται πως ήταν πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόταν

14:01 19/9/2021 - Πηγή: iPop

Το Friends Reunion ήταν ένα επεισόδιο που όλοι εμείς το περιμέναμε πώς και πώς, ειδικά αφού καθυστέρησε για ένα χρόνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα για τον περιορισμό του. Όταν τελικά προβλήθηκε τον Μάιο, η κατάσταση έγινε αρκετά συναισθηματική τόσο για τους θεατές όσο και για τους ηθοποιούς που συναντήθηκαν ξανά. Η Jennifer Aniston το παραδέχτηκε στον Rob Lowe στο podcast

του. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως ξαφνιάστηκε με το πόσο οδυνηρό ήταν να βλέπει το παλιό σκηνικό και τους συμπρωταγωνιστές της.

«Δεν ξέραμε πώς θα ήταν», δήλωσε η Aniston στον Lowe, αναφερόμενη στο Reunion. «Θέλω να πω, το ακούγαμε πολύ καιρό και ξέραμε ότι ο κόσμος το ζητούσε πολύ. Οι θαυμαστές μας ήθελαν πραγματικά ένα είδος επανένωσης».

Μπορείς να απαντήσεις στις δυσκολότερες ερωτήσεις για τους “Friends”;

«Eίναι κάπως δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο»: Η Jennifer Aniston μιλά για το Friends Reunion

«Νομίζω ότι πραγματικά όλους μας άγγιξε περισσότερο από όσο περιμέναμε», συνέχισε. «Στο μυαλό σου, σκέφτεσαι: «Ω, αυτό θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό, σαν ένα το ταξίδι στο χρόνο…Αποδείχθηκε, όμως, ότι είναι κάπως δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το σκηνικό για το Friends Reunion είχε σχεδόν ανακατασκευαστεί για την εκδήλωση και ήταν εκπληκτικό όταν ανακάλυψαν πόσο προσεκτικά είχε διατηρηθεί. Ο χώρος της επανένωσης είχε τα ίδια ακριβώς σκηνικά, ακόμα και τα πιο ασήμαντα μικροπράγματα ήταν εκεί.

Friends: The Reunion- Οι 10 καλύτερες στιγμές που ξεχωρίσαμε!

Είναι αρκετά σοκαριστικό να συνειδητοποιήσεις πόσος χρόνος έχει περάσει και η Aniston στη συνέντευξη καθώς αναπολούσε όλες αυτές τις στιγμές βρέθηκε να σκέφτεται τη γήρανση.

«Ξαφνικά, ξέρετε, έχουνε περάσει 16 ολόκληρα χρόνια…έχουν αλλάξει πολλά για τον καθένα μας», είπε. «Πριν από δεκαέξι χρόνια, ήμασταν όλοι με τα μάτια ανοιχτά και είχαμε όλη τη ζωή μπροστά μας. Κανείς μας δεν ήθελε στην πραγματικότητα να αποχαιρετήσει αυτά τα 10 χρόνια και… τη δουλειά που όλοι αγαπούσαμε να κάνουμε.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Η επιστροφή εκεί ήταν κάτι παραπάνω από νοσταλγική, με έναν τρόπο που είναι, επίσης, λίγο μελαγχολικός. Πολλά έχουν αλλάξει», είπε. «Όλοι έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους… Άλλοι είναι εύκολοι και άλλοι όχι και τόσο». Στη συνέχεια της συνέντευξης η Jennifer Aniston αναφέρθηκε στη σχέση που έχει διατηρήσει με τους συμπρωταγωνιστές της και δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι σπάσαμε ποτέ τον David».

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που θέλουμε όλοι να μάθουμε, αλλά δυστυχώς η Jennifer Aniston δεν σχεδιάζει να μιλήσει για τη ζωή της ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μάθουμε τίποτα περισσότερο για τη σχέση της με τον David Schwimmer και απλά θα τους κρατήσουμε σαν ζευγάρι μόνο μέσα στη σειρά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Έχουν αλλάξει πολλά για τον καθένα μας»: Η Jennifer Aniston μιλά για το Friends Reunion και παραδέχεται πως ήταν πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόταν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχουν, Jennifer Aniston, Friends Reunion,echoun, Jennifer Aniston, Friends Reunion