“Spencer”: Το μυστικό πίσω από το φόρεμα της Kristen Stewart και οι 1.000 ώρες που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του

18:20 18/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Chanel Haute Couture έβαλε τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα για το κεντρικό look της Kristen Stewart, στην αφίσα όπου υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην ταινία “Spencer”.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες η NEON και η Topic Studios κυκλοφόρησαν την πρώτη επίσημη αφίσα για την ταινία “Spencer”,

το επερχόμενο δράμα του σκηνοθέτη Pablo Larraín, το οποίο θα παρουσιάσει ένα στιγμιότυπο μιας κρίσιμης στιγμής στη ζωή της Diana, η οποία δεν είναι άλλη από τη διάλυση του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Stewart φαίνεται να κλαίει στην αφίσα με ένα περίτεχνο φόρεμα, κατάλληλο για μια νύφη.

Τα αγαπημένα πουκάμισα της πριγκίπισσας Diana είναι το απαραίτητο φθινοπωρινό κομμάτι της ντουλάπας σου

Ταινία “Spencer”: Όλα τα μυστικά πίσω από το πολυσυζητημένο φόρεμα

Για την ταινία, η Vogue Paris αναφέρει ότι η Chanel αναδημιούργησε ένα φόρεμα από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 1988 Haute Couture, μια επιχείρηση η οποία χρειάστηκε τουλάχιστον 1.034 ώρες εργασίας. Οι 700 ώρες χρειάστηκαν μόνο για τα περίπλοκα κεντήματα με χρυσές και ασημένιες παγιέτες που σχηματίζουν μοτίβα λουλουδιών.

NEON AND TOPIC STUDIOS

Το στράπλες βραδινό φόρεμα, με το σατέν φιόγκο δεμένο μπροστά από τη μέση, εμφανίζεται, επίσης, στο πρώτο teaser από το trailer της ταινίας, καθώς ο χαρακτήρας της Kristen Stewart κατεβαίνει βιαστικά έναν διάδρομο, καθώς την ακολουθούν και δύο μέλη του προσωπικού.

«In Their Own Words: Diana, Princess of Wales»: Το νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Diana που πρέπει να δεις

Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου τον Δεκέμβριο του 1991, όταν η πριγκίπισσα Diana συνόδεψε τη βασιλική οικογένεια για τα Χριστούγεννα στο Sandringham Estate, την περίοδο όπου αποφάσισε να χωρίσει και να εγκαταλείψει τον πρίγκιπα Κάρολο.

It took 1054 hours of work to make the sublime Haute Couture dress that Kristen Stewart wears as Princess Diana in “Spencer”, Pablo Larraín's highly anticipated new biopic.

Photo Courtesy of Chanel // Neon

Full story on Vogue Paris : https://t.co/Y85MVHKanM pic.twitter.com/kWjFCsWFzG

Vogue.fr (@VogueParis) September 1, 2021

“Η ταινία Spencer είναι μια βουτιά μέσα στον συναισθηματικό κόσμο της πριγκίπισσας Diana σε ένα πολύ κομβικό σημείο της ζωής της”, είχε δηλώσει στο παρελθόν η Kristen Stewart. “Προσπαθώ να ανακαλύψω όλα τα κομμάτια της πριγκίπισσας, ξεκινώντας από το όνομά της: Spencer. Είναι μια τρομακτική προσπάθεια για εκείνη να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει το όνομα Σπένσερ μόνο για εκείνη.”

The Crown: Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς

Δες το trailer της ταινίας εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Spencer”: Το μυστικό πίσω από το φόρεμα της Kristen Stewart και οι 1.000 ώρες που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα