Έχεις αφέλειες; Όλα όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις

07:01 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Σου αρέσουν πολύ οι αφέλειες. Είσαι και εσύ μία από τις φανατικές τους υποστηρίκτριες. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τις αφέλειες και σίγουρα επιθυμείς να μάθεις. Και ναι, εμείς θα σου τα αποκαλύψουμε όλα. Ξεκίνα, λοιπόν, να κρατάς σημειώσεις.

Τι πρέπει να ξέρεις για τις αφέλειες;Δεν πρέπει να τις φορτώνεις με πολλά προϊόντα styling: Οι αφέλειες τις περισσότερες φορές είναι αρκετά λεπτές τούφες και αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις μετάξι ή ακόμα και αρκετή λακ
μπορεί να της κάνεις να αποκτήσουν πολύ έντονη λιπαρότητα και να φαίνονται άλουστες.Για να τις στεγνώσεις: Για να μπορέσεις να τις στεγνώσεις σωστά και να είναι καλά ισιωμένες βάλε το σεσουάρ αρκετά πιο ψηλά από το κεφάλι σου και άσε τον ζεστό αέρα να τις φυσάει χτενίζοντας τες με μία λεπτή χτένα.Πώς θα τις μακρύνεις; Το να μακρύνεις τις αφέλειες μπορεί να σου φαίνεται βάσανο αλλά τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλο. Αν τις μπλέξεις με λίγες τούφες από τα μαλλιά σου και κάνεις χωρίστρα στην άκρη, θα χαθούν μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά σου και δεν θα έχεις καθόλου θέμα. Μπορείς αν πάλι δε θες να τις έχεις μέσα στα μάτια σου, τοποθέτησε ένα κοκαλάκι στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο θα σε σώσει.Προσοχή!

Θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι οι αφέλειες που έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν είναι οι τελείως συμμετρικές, βαριές και με έντονο πάχος.

The post Έχεις αφέλειες; Όλα όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα