Δυο γυναίκες χορεύουν

12:31 28/9/2014 - Πηγή: iPop

Ο Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ συγγραφέας της παράστασης, Δυο γυναίκες χορεύουν, χαρακτήρισε πέρσι την παράσταση ως «την καλύτερη εκδοχή που είδε ποτέ», έτσι δεν θα μπορούσε παρά να ξανασηκώνει αυλαία και φέτος.

Δύο σπουδαίες γυναίκες ηθοποιοί, η Χρυσούλα Διαβάτη και οι Θάλεια Ματίκα «χορεύουν» εδώ και 2 μέρες στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια- Βολανάκης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Ιορδανίδη.

Υπόθεση:

Η υπόθεση του έργου που έλαβε θερμότατες κριτικές στην Ισπανία, θέλει μια δύστροπη ηλικιωμένη γυναίκα να ζει απομονωμένη από τον κόσμο σε ένα ρημαγμένο διαμέρισμα.

Και μία νεαρή κοπέλα, με ένα ένοχο μυστικό που την έχει στοιχειώσει και την έχει αποκόψει από την κοινωνική ζωή. Οι δυο τους αναγκάζονται να συνυπάρξουν, όταν η κόρη της ηλικιωμένης προσλαμβάνει τη νεαρή, για να καθαρίζει και να τακτοποιεί το σπίτι της μητέρας της. Αποφασίζουν, δηλαδή, να «χορέψουν», όχι στο ρυθμό που τους υπαγορεύει ο περίγυρος, αλλά σε εκείνον που επιλέγουν οι ίδιες, σ’ ένα έργο-ύμνο για τη ζωή, αλλά και την έννοια της αγάπης.

Συντελεστές

Μετάφραση: Els de Paros
Σκηνοθεσία: Τάσος Ιορδανίδης
Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Αντωνάκος – Τάσος Ιορδανίδης
Παίζουν: Χρυσούλα Διαβάτη, Θάλεια Ματίκα

Info!

Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης
Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: €16, Φοιτητικό: €12
Παραστάσεις: Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00
Πέμπτη στις 20.00
Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00

The post Δυο γυναίκες χορεύουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα