Δράση, ένταση και φλερτ σε μια κινηματογραφική φωτογράφιση. Ποιοι κατάφεραν να μπουν στον ρόλο και ποιο μοντέλο αποχώρησε από το GNTM;

12:23 20/10/2020 - Πηγή: iPop

Με μια νέα δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3, κατά την οποία κλήθηκαν να “γίνουν για λίγο ηθοποιοί”. Άλλοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν πλήρως στη δοκιμασία κι άλλοι όχι και τόσο, ενώ στο τέλος του επεισοδίου αποχώρησε η Ίριδα, η οποία να θυμίσουμε πως έχει χτυπήσει και το χέρι της.

Μετά το makeover μια ακόμα διαδικασία περίμενε τους διαγωνιζόμενους. Λίγο πριν, όμως, το σπίτι του GNTM επισκέφτηκαν ο Δημήτρης Σκουλός και ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων, που θα τους χρησίμευε ιδιαίτερα στη φωτογράφιση.

Τι έγινε στη δοκιμασία αποχώρησης;

Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε, τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, ο Ανδρέας που είχε το advantage της προηγούμενης φωτογράφησης, έκανε την επιλογή των ζευγαριών. Στο κόνσεπτ με τα αυτοκίνητα επέλεξε για δικό του παρτενέρ τον Κωνσταντίνο για να φωτογραφηθούν στο μεγάλο, cabrio αυτοκίνητο. Για δεύτερο ζευγάρι επέλεξε τον Δημοσθένη με τον Αιμιλιάνο, ενώ έβαλε μαζί τη Ρασέλ με την Παρασκευή. Για τέταρτο ζευγάρι επέλεξε τον Εμάνουελ με τον Έντουαρντ, δίνοντάς τους το disavantage και το μικρό αυτοκίνητο για να φωτογραφηθούν. Ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζευγάρι που επέλεξε ο Ανδρέας είναι αυτό του Σήφη με τη Μαρινέλα, με πολλά υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα. Ένα ακόμα ζευγάρι της δοκιμασίας είναι η Ίριδα με τον Ηρακλή, που πήραν το δεύτερο disadvantage και το μικρό αυτοκίνητο. Λία με Μαριαγάπη ήταν το πρώτο all-female ζευγάρι της δοκιμασίας, ενώ ο Παναγιώτης και η Ειρήνη ήταν ένα ακόμα ζευγάρι.

Τι έγινε στο πλατό; Ποιο ζευγάρι τα κατάφερε καλύτερα;

Ανδρέας και Κωνσταντίνος, Αιμιλιάνο και Δημοσθένης, Εμάνουελ και Έντουαρτ άκουσαν τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές κι όχι αδίκως. Ωστόσο, μόνο ένα ζευγάρι κατάφερε να έχει το καλύτερο κλικ με τους Αιμιλιάνο και Δημοσθένη να τα καταφέρνουν εν τέλει. Τα δύο αγόρια κατάφεραν να εξωτερικεύσουν πολύ έντονα συναισθήματα στο «κλικ» τους και κέρδισαν άξια στη δοκιμασία. Το πολυπόθητο advantage, όμως, για την επόμενη φωτογράφιση, το πήρε μόνο ένας και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο.

Τι είπε ο Αιμιλιάνο μπροστά στις κάμερες;

View this post on Instagram

Η καλύτερη φωτογραφία ανήκει στους Δημοσθένη και Αιμιλιάνο με τον Αιμιλιάνο να είναι, μέχρι στιγμής, ο μοναδικός που κατορθώνει να πάρει τη δουλειά για δεύτερη φορά! Ας τον ακούσουμε. ⠀ #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv #TeamEmiliano

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 19, 2020 at 2:34pm PDT

Ποιο μοντέλο αποχώρησε;

Δύο ζευγάρια με τις χειρότερες λήψεις προέκυψαν από τη φωτογραφική δοκιμασία στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας. Αυτοί ήταν η Λία με τη Μαριαγάπη κι ο Ηρακλής με την Ίριδα. Ο Ηρακλής ήταν ο πρώτος που σώθηκε, αφού δεν ήταν εκτός κόνσεπτ, δηλώνοντας ότι ξενέρωσε που το φωτογραφικό του ταίρι του δεν τα πήγε καλά. Στη συνέχεια τον ακολούθησε η Λία με Ίριδα και Μαριαγάπη να περιμένουν να ακούσουν ποια απ’ τις δυο τους αποχωρεί. Τελικά από τον διαγωνισμό αποχώρησε η Ίριδα, η οποία δήλωσε ότι σίγουρα το πρόβλημα που έχει στο χέρι δεν τη βοήθησε στο τελευταίο κόνσεπτ κι έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.

Τι είπε η ίδια η Ίριδα μπροστά στις κάμερες λίγο μετά την αποχώρησή της;

View this post on Instagram

Η Ίριδα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την καταδίωξη της σημερινής δοκιμασίας και είναι αυτή που αποχωρεί από το #GNTMgr. Πώς νιώθει για αυτό; #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 19, 2020 at 2:41pm PDT

Δες το trailer της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δράση, ένταση και φλερτ σε μια κινηματογραφική φωτογράφιση. Ποιοι κατάφεραν να μπουν στον ρόλο και ποιο μοντέλο αποχώρησε από το GNTM; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα