Δούκισσα Νομικού: Οι αποκαλύψεις στο Καλό Μεσημεράκι μαγειρεύοντας on air (Video)

20:11 8/5/2020 - Πηγή: iPop

Μέσω Skype βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού στο Καλό Μεσημεράκι, φτιάχνοντας μπισκότα on air και μιλώντας με τον Νίκο Μουτσινά. 

Η Δούκισσα Νομικού στο Καλό Μεσημεράκι επέλεξε

να συνδεθεί από την κουζίνα του σπιτιού της και μάλιστα φτιάχνοντας μπισκότα, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να την πειράξει για τα υγιεινά γλυκά που φτιάχνει κατά διαστήματα.

Τι είπε η όμορφη Δούκισσα Νομικού για τα παιδιά της και αυτό το διάστημα στην καραντίνα;

Τα παιδιά θέλουν πολύ ενέργεια αλλά και αγάπη. Το βλέπω στον γιο μου, όταν με βλέπει να είμαι καλά του λέω “σ’ αγαπώ”, τώρα που μιλάει κιόλας, μου λέει “κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά” και λιώνω 

Βέβαια, τόνισε πως θα ήθελα να μείνει για λίγο στα δύο παιδιά και να μην κάνει άμεσα άλλο. Όσο για την καραντίνα, η Δούκισσα δεν ένιωσε ιδιαίτερη μοναξιά, αφού μες το σπίτι βρίσκονται ακόμη ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, τα δύο τους παιδιά και πέντε σκυλιά, όπως είπε η ίδια, τονίζοντας πως δεν άλλαξε κάτι δραματικά, αφού και πριν ήταν στο σπίτι.

Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουστινά για το επαγγελματικό της μέλλον.

Η Δούκισσα ομολόγησε ότι θα ήθελε να ξαναβάλει τα ωραία φορέματα στα show που παρουσίαζε παλιότερα, και γενικά να κάνει κάτι στην τηλεόραση, χωρίς να αναφέρει βέβαια τι ακριβώς.

Θα ήθελα να κάνω κάτι… Συζητήσεις είχαν γίνει και προ κορονοϊού, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ουτοπικά και πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις 

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Δούκισσα Νομικού στον Νίκο Μουτσινά: 

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 5 Μαΐου αποκάλυψε on air στην εκπομπή ότι το Καλό Μεσημεράκι θα ρίξει αυλαία για καλοκαίρι στις 26 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Το Καλό Μεσημεράκι αλλάζει από 18 Μαΐου!

Το άρθρο Δούκισσα Νομικού: Οι αποκαλύψεις στο Καλό Μεσημεράκι μαγειρεύοντας on air (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα