Το ιδανικό μακιγιάζ όταν φοράς μάσκα!

17:39 8/5/2020 - Πηγή: iPop

Μιας και ο κορονοϊός δεν λέει να φύγει κι εσύ πρέπει να φοράς μάσκα για να προστατεύεσαι από τον ιό είναι καλό να ξέρεις το κατάλληλο μακιγιάζ όταν φοράς μάσκα. 

Λίγο πολύ το μακιγιάζ σου δεν μπορεί να διατηρηθεί στην εντέλεια αν φοράς αρκετές ώρες μάσκα. Σημασία φυσικά δεν έχει τι μάσκα φοράς, χειρουργική ή υφασμάτινη, σημασία έχει ότι ακουμπάει στο πρόσωπό σου και είτε λίγο είτε πολύ θα σου χαλάσει το make up, το ρουζ, το κραγιόν, που με τόσο κόπο καθόσουν κι έφτιαχνες πρωί πρωί. Ωστόσο, υπάρχουν tips

για να δείχνεις το ίδιο όμορφη, λαμπερή και καλά μακιγιαρισμένη, ακόμα κι όταν χρησιμοποιείς μάσκα για αρκετές ώρες.

Όμως, ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ όταν φοράς μάσκα μες τη μέρα;

Όπως είπαμε, η μάσκα μπορεί να χαλάσει λιγάκι το make up, το ρουζ ή και το κραγιόν σου. Οπότε η λύση είναι μία και καλή!

Δώσε έμφαση στα μάτια. Μπορεί να νομίζεις πως τα περιποιείσαι αρκετά, όμως πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις.

Μην ξεχάσεις το concealer ή μια ενυδατική που θα δώσει λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια σου.Σκιά! Μπορεί να νομίζεις πως μερικές φορές είναι υπερβολή να βάλεις μια χρωματιστή σκιά, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι. Εντάξει μην το παρακάνεις κι όλας. Μπορείς πάντα να προτιμήσεις μια χρωματιστή σκιά, αλλά σε απαλές αποχρώσεις, όπως ροζ.Μολύβι ματιών ή eyeliner. Και τα δύο μας κάνουν, ανάλογα τις προτιμήσεις σου, αρκεί να τα βάλεις σωστά κι η γραμμή να βγει ίσια.Μάσκαρα. Δεν φεύγεις απ’ το σπίτι χωρίς μάσκαρα φυσικά. Για καλύτερο αποτέλεσμα, εφάρμοσε το τρικ των makeup artist, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά προϊόντα. Πρώτα ένα για μήκος και μετά από πάνω ένα για όγκο.

Πώς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ ματιών; 

Πέρα από τα μάτια, φρόντισε ελαφρώς και το υπόλοιπο πρόσωπο. Μην ξεχνάς καθημερινά την κρέμα ημέρας. Αν θες οπωσδήποτε να βάλεις make up προτίμησε ένα κοντά στις αποχρώσεις του δέρματός σου ή ένα αντηλιακό με χρώμα. Όσο για τα χείλη προτίμησε τις απαλές αποχρώσεις κι όχι τις έντονες που μπορεί να λερώσουν ακόμα περισσότερο και τη μάσκα όπως μιλάς. Κατά προτίμηση φυσικά το κραγιόν που θα βάλεις, αν και απαλό, να είναι επίσης ανεξίτηλο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πώς να μη θολώνουν τα γυαλιά σου όταν φοράς μάσκα;

Photos: Pexels

Το άρθρο Το ιδανικό μακιγιάζ όταν φοράς μάσκα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα