Διώξε τις αρνητικές σκέψεις με 5 απλά βήματα

20:01 16/9/2014 - Πηγή: iPop

Πιάνεις πολλές τον εαυτό σου να κάνει αρνητικές σκέψεις και σκέφτεσαι πως τίποτα δεν πάει καλά! Πρέπει να το σταματήσεις γιατί σε λίγα χρόνια θα είσαι ένας μίζερος άνθρωπος που θα τρώγεται με τα ρούχα του. Αν διώξεις από μέσα σου την κακή ενέργεια που έχεις θα δεις πως η διάθεση θα αλλάξει και το χαμόγελο θα ξανάρθει στα χείλη σου.

Πώς μπορείς να αποβάλεις τις αρνητικές σκέψεις σου;Κάνε παρέα με χαρούμενους ανθρώπους: Είναι πολύ βασικό οι φίλοι σου να σε βοηθούν να ξεφύγεις από τα άσχημα που συμβαίνουν. Να σε κάνουν
να χαμογελάς και όχι να πέφτεις ακόμα περισσότερο.Απόφυγε την υπερβολή και τις υπενθυμίσεις: Σταμάτα να φέρνεις στο μυαλό σου τα γεγονότα που σε σημάδεψαν και σε έκαναν να στεναχωριέσαι. Βάλε επιτέλους ένα μεγάλο Χ στο περίεργο παρελθόν και χάραξε μία νέα πορεία στη ζωή σου.Χρειάζεσαι δραστηριότητες αναψυχής: Βρες ασχολίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο χομπί ή επιτέλους να πας γυμναστήριο για να εκτονωθείς.Σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα: Δεν χρειάζεται να έχεις άποψη για όλα και δε υπάρχει λόγος να κάνεις άλλα φανταστικά σενάρια. Συνήθως αυτά τις περισσότερες φορές σε στέλνουν σε λάθος συμπεράσματα και σε λάθος καταστάσεις.Όχι άλλο πείσμα: Με το να πεισμώνεις και να νευριάζεις συνεχώς το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αρνητικά συναισθήματα στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου.

The post Διώξε τις αρνητικές σκέψεις με 5 απλά βήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα