Η εταιρεία ρούχων που σέβεται τα καλώδιά σου!

16:00 16/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχω ένα φίλο που αλλάζει καλώδια 10-15 φορές το χρόνο. Όχι από εκκεντρικότητα, ούτε επειδή ψάχνει τα τελευταία gadgets, αλλά επειδή του κόβονται διαρκώς. Επίσης, ο ίδιος έχει μεγάλο πρόβλημα με τις τσέπες: το smartphone και το mp3/iPod γλιστράνε συνεχώς και σπάνε, χαλάνε κλπ.

Η εταιρεία ρούχων Bond & Co. απευθύνεται σε αυτόν και σε τόσους άλλους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τις τόσες ηλεκτρονικές τους συσκευές, τα καλώδια και τα gadgets.

Δημιουργεί ρούχα που διαθέτουν θήκες για φορητές συσκευές και ακουστικά.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει μπλουζάκια με «tech χαρακτηριστικά» που περιλαμβάνουν τσέπες για smartphone και ειδικά θηλάκια για να περνάς τα καλώδια σου, έτσι ώστε οι χρήστες να χρησιμοποιούν την τεχνολογία άψογα με τη βοήθεια του στρατηγικού σχεδιασμού ενδυμάτων. Η πρώτη γραμμή της εταιρείας είναι ανδρικά πουκάμισα με μυστικές τσέπες στο στήθος.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή κάνει καμπάνια crowdfunding στο Kickstarter και ελπίζει να συγκεντρώσει $15.000. Οι τιμές στα προϊόντα τους σε αυτή τη φάση είναι μειωμένες και ξεκινούν από 25 δολάρια για ένα T-shirt Bond με σχισμές για ακουστικά στο γιακά, για αποστολή εντός ΗΠΑ.

Η εταιρεία ελπίζει να ξεκινήσει τις παραγγελίες αποστολής από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Η εκστρατεία Kickstarter τελειώνει στις 3 Οκτωβρίου. Πληροφορίες εδώ.

The post Η εταιρεία ρούχων που σέβεται τα καλώδιά σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα