Δημιουργήθηκε το group στο Facebook όπου μπορείς να ξεσπάσεις με μια… Ψύχραιμη Τοποθέτηση!

10:57 9/11/2020 - Πηγή: iPop

Δημήτρης Κανέλλης. Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα πιο viral groups του ελληνικού Facebook ξαναχτυπάει! Αν λιώνεις κι εσύ με τις ώρες στο Facebook, βάζουμε όλα τα λεφτά μας στο ότι είσαι μέλος στο Τμήμα Προσωπικού Δράματος και στο Thank you, Next. Αν καίγεσαι όπως εμείς σ’ αυτές τις ομάδες, τότε θα λατρέψεις το group Μια Ψύχραιμη Τοποθέτηση.

Πριν σου πούμε

οτιδήποτε, κλίκαρε εδώ για να γίνεις μέλος της ομάδας.

Όλοι μας έχουμε την ανάγκη κάποια στιγμή κάπου να ξεσπάμε, και όχι το να ξεσπάμε στους γύρω μας δεν είναι η λύση. Μ’ αυτό το σκεπτικό, ο Δημήτρης Κανέλλης αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δωμάτιο ξεσπάσματος για όλους μας που είμαστε στην τσίτα!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο ίδιος ανακοινώνοντας τη δημιουργία του group:

Παρατήρησα πως λόγω των συνθηκών όλοι είμαστε τσίτα και στα όρια.Είναι λογικό.Πολλά νεύρα.Έφτιαξα το παρακάτω γκρουπ με σκοπό να μπορεί ο καθένας να ξεσπάει ελεύθερα για οτιδήποτε.Δεν θα κρατήσει πολύ λογικά γιατί θα πέσει από το fb. Όποιος θέλει να προλάβει και να ξεσπάσει για κάτι μπορεί να το κάνει

Στο Μια Ψύχραιμη Τοποθέτηση μπορείς να γράψεις και να ξεσπάσεις για Ό,ΤΙ θέλεις, αρκεί να το κάνεις σύμφωνα με τους κανόνες του group. Ποιοι είναι αυτοί;

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

Δεν ξέρουμε πόσο θα επιτρέψει το Facebook να διατηρηθεί το συγκεκριμένο group, αλλά όσο είναι εδώ εμείς το απολαμβάνουμε, ξεσπάμε αλλά και γελάμε καθώς ταυτιζόμαστε με τα ξεσπάσματα των άλλων. Και μέσα στο lockdown αυτό είναι ένα δώρο!

ΥΓ: Το group μέσα σε λίγες ώρες δημιουργίας πλησιάζει τα 10.000 μέλη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δημιουργήθηκε το group στο Facebook όπου μπορείς να ξεσπάσεις με μια… Ψύχραιμη Τοποθέτηση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
μια ψυχραιμη τοποθετηση facebook
Τυχαία Θέματα