Δίκη Χρυσής Αυγής: Οδηγούνται στη φυλακή Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη

13:26 22/10/2020 - Πηγή: iPop

Στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιάννης Λαγός, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Αντώνης Γρέγος, ο Νίκος Μίχος και ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Το Τριμελές

Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής στον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και σε ολόκληρη την διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Την άγουσα για την φυλακή πήραν και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζης, και φυσικά και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιωργος Ρουπακιάς.

Έτσι, λοιπόν, οδηγούνται στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η υπόλοιπη διευθυντική ομάδα.

Οι ποινές για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης: Νίκος Μιχαλολιάκος 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνεςΙωάννης Λαγός 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνεςΗλίας Κασιδιάρης 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνεςΓιώργος Γερμενής 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνεςΧρήστος Παππάς 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνεςΗλίας Παναγιώταρος 13 έτη κάθειρξηΑρτέμης Ματθαιόπουλος 10 έτη κάθειρξη

Για τους πρώην βουλευτές Μιχάηλ Αρβανίτη, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Στάθη Μπούκουρα και Δημήτρη Κουκούτση αποφασίστηκε να δοθεί αναστολή της ποινής τους. Όμως, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.    

Συνολικά 38 άτομα οδηγούνται στη φυλακή.

Ειδικότερα, αναστολή έλαβαν οι Γιώργος Σκάλκος, Γιώργος Δήμου, Θωμάς Μαρίας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Καστρινός, Αριστόδημος Δασκαλάκης και οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης.

“Μέσα οι φασίστες, δολοφόνοι”, “να σαπίσετε στη φυλακη γουρούνια, φασίστες” και “ο Παύλος ζει” ακούστηκε αμέσως απ’ το ακροατήριο όταν μπήκαν χειροπέδες στους καταδικασθέντες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Οδηγούνται στη φυλακή Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Χρυσής Αυγής, Οδηγούνται, Μιχαλολιάκος Κασιδιάρης,diki chrysis avgis, odigountai, michaloliakos kasidiaris