Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2020)

09:01 22/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/10/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Αιγόκερω οπότε

σχέδια που κάνατε μπορεί να μπουν σε δράση σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα…Προσέχετε μόνο την παρορμητικότητά σας και κάποιες υπερβολές..

Ταύρος

Οι Ταύροι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και σήμερα και μπορείτε να καταφέρετε αρκετά πράγματα σήμερα μέσα στην καθημερινότητά σας με συζητήσεις αλλά και οικονομικές συμφωνίες.. Αποφύγετε κάποιες ανασφάλειες και αναστολές που μπορεί να έχετε και προχωρήστε σε δράση..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείτε με οφειλές που θα θελήσετε να τακτοποιήσετε και ίσως σας απασχολήσουν και οικονομικές δοσοληψίες με φίλους.. προσέχετε κάποιες υπερβολές στη συμπεριφορά σας ..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείτε με συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο αλλά ίσως αντιμετωπίσετε εντάσεις και κάποιες υπερβολές που θα σας αγχώσουν.. Θα έχετε πάντως βοήθεια από κάποιο συνάδελφο ή υπάλληλό σας..

Λέων

Οι Λέοντες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 6ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με θέματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στην καθημερινότητά σας και που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.. Μπορεί να υπάρξει και οικονομική εύνοια για κάποιους από εσάς από μια ισχυρή γνωριμία..

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ευνοεί και σε σύνοδο με τον Δία να δώσει δημιουργικά σχέδια με συνεργάτες αλλά και επίτευξη στόχων.. Προσέχετε μόνο οικονομικές υπερβολές εκτός αν θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο για να τακτοποιήσετε οικονομικά..

Ζυγός

Οι Ζυγοί σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 4ο σας οίκο θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα βάσης της επαγγελματικής σας στέγης αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες και αγγαρείες της καθημερινότητας.. Αργά το βράδυ, μάλλον θα νιώσετε ικανοποιημένοι και δυνατοί..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/10/2020), οι Σκορπιοί με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείτε με επικοινωνίες ή με τα αδέλφια σας και προς το απόγευμα η σύνοδος με το Δία και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει πληροφορίες από το χώρο εργασίας σας που μπορεί να μην σας αρέσουν.. Το βράδυ όμως θα έχετε υποστήριξη από φίλους και από συνεργάτες…

Τοξότης

Οι Τοξότες θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και σήμερα αλλά ίσως θα είστε πιο αγχωμένοι από αυτό που θα έπρεπε.. Μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για κάποιες εκκρεμότητες κι αυτό ίσως οξύνει τα πνεύματα. Αργά το βράδυ πάντως θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα αλλά και ικανοποίηση από κάποια ανταμοιβή στον επαγγελματικό σας τομέα..

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι με τη Σελήνη να συνεχίζει στο ζώδιό σας και σήμερα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και επαγγελματικά θέματα αλλά θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε θέματα οικογένειας που μπορεί να υπάρχουν στο προσκήνιο… Μπορεί να χρειαστεί ένα τρέξιμο αλλά θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα νιώσετε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς σας..

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα έχετε ανάγκη να απομονωθείτε σήμερα και να σκεφτείτε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε.. Καλύτερα θα ήταν να μην ανακοινώσετε κάτι παρά μόνο σε άτομα της οικογένειά σας που θα μπορούσαν να σας στηρίξουν..

Ιχθύς

Μπορεί σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να πρέπει να δώσετε χρόνο και κόπο σε σχέση με τους φίλους σας ή κάποιες ομάδες και ίσως με κάποιο τρόπο να έχουν δημιουργηθεί με κάποιο τρόπο οικονομικές διαφορές.. Αργά το βράδυ όμως θα νιώσετε απόλυτη στήριξη από τους συνεργάτες σας ώστε να συνεχίσετε τους στόχους σας..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα