Σύμφωνα με τον Bill Gates, πρέπει να κάνεις 2 ερωτήσεις στον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερος leader

20:41 21/10/2020 - Πηγή: iPop

Η καριέρα σου έχει φτάσει σε ένα σημείο που πάντα ονειρευόσουν αλλά γνωρίζεις καλά ότι δεν μπορείς να μείνεις εκεί. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά πετυχημένος, πρέπει να προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο, ειδικά εάν θέλεις να γίνεις καλύτερος leader.

Σύμφωνα με τον Bill Gates, πρέπει να κάνεις αυτές τις 2 ερωτήσεις στον εαυτό σου αν θέλεις να γίνεις καλύτερος σ’ αυτό που κάνεις.

Το να διευθύνεις μια επιχείρηση δεν είναι εύκολο, ειδικά εάν περνάνε όλα απ’ το χέρι σου. Το άγχος μπορεί συχνά να σε καταβάλλει

και να νιώθεις ανασφάλεια για τις αποφάσεις που παίρνεις. Όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν διανύουμε μια περίοδο με μια παγκόσμια υγειονομική κρίση που έχει αφήσει ήδη το στίγμα της και στον εργασιακό τομέα και μας έχει φέρει αντιμέτωπους με πολλές προκλήσεις. Μια απ’ αυτές τις προκλήσεις είναι το να μπορέσεις να διαχειριστείς την επιχείρηση, τους εργαζομένους, αλλά και την οικογένειά σου ενώ νιώθεις πως όλα γύρω σου καταρρέουν.

Οι 2 ερωτήσεις για να γίνεις καλύτερος leader

Ευτυχώς, ο Bill Gates έχει κάτι να σου προτείνει: Να κάνεις αυτές τις δύο ερωτήσεις για να γίνεις καλύτερος ηγέτης!

Ποιος διαχειρίστηκε αυτό το πρόβλημα καλά;Τι μπορούμε να μάθουμε απ’ αυτόν;

Ο Bill Gates με την τεράστια επιτυχία της Microsoft είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που αξίζει να ακούμε, ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματικές συμβουλές.

Αυτές οι δύο ερωτήσεις σε βοηθούν με πολλαπλό τρόπο. Αρχικά, σε αναγκάζουν να καταλάβεις ότι δεν έχεις λύσει όλα σου προβλήματα και δεν τα κάνεις όλα ήδη σωστά. Και αυτό είναι οκ, γιατί πραγματικά δεν γίνεται να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις προκλήσεις, ενώ χτίζεις την καριέρα ή την επιχείρησή σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει επιτύχει σ’ ένα συγκεκριμένο κομμάτι και το πιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις ποιος είναι αυτός!

5 τρόποι να επικοινωνείς καλύτερα ενώ φοράς μάσκα, απ’ τους επιστήμονες του Harvard

Επιπλέον, το να ρωτάς τον εαυτό σου τι μπορείς να μάθεις απ’ αυτόν, σου δίνει τη δυνατότητα να μην μένεις με τις παρωπίδες σου, αλλά να παίρνεις μαθήματα απ’ τους άλλους, οι οποίοι μπορεί να έχουν ήδη αντιμετωπίσει με επιτυχία μια πρόκληση που αντιμετωπίζεις κι εσύ.

Αντί να εφεύρεις κάτι νέο, μπορείς μερικές φορές απλά να μαθαίνεις από παραδείγματα άλλων επιτυχημένων ανθρώπων και γίνεσαι καλύτερος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σύμφωνα με τον Bill Gates, πρέπει να κάνεις 2 ερωτήσεις στον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερος leader εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα