Δίκη Johnny Depp: Οι δικηγόροι της Amber Heard ζητούν ακύρωση της ετυμηγορίας – Θα υπάρξει νέα εκδίκαση της υπόθεσης;

15:16 4/7/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, η νομική ομάδα της Amber Heard άσκησε την έφεσή της για να ανατραπεί η απόφαση της υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην συζύγου της Johnny Depp – και επικαλούμενη ζητήματα που αφορούν την επιτροπή των ενόρκων ως μέρος της επιχειρηματολογίας τους.

Στην αίτησή της να αναιρεθεί η κατάθεση της ετυμηγορίας, η ομάδα της Heard (συμπεριλαμβανομένης της δικηγόρου Elaine Charlson Bredehoft, η οποία έχει εκφράσει την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της δίκης) δήλωσε ότι πιστεύει ότι το επταμελές πολιτικό δικαστήριο δεν εξετάστηκε διεξοδικά,

προτρέποντας το Δικαστήριο να «διερευνήσει εάν ο ένορκος 15 υπηρέτησε σωστά κατά τη διάρκεια της δίκης».

Amber Heard: «Ένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο θα μπορούσε να έχει αλλάξει την ετυμηγορία»

Δίκη Johnny Depp: Η ομάδα της Amber Heard ζητά απόρριψη της ετυμηγορίας

Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά της Amber Heard δηλώνει ότι υπήρξε κάποια σύγχυση σχετικά με την ημερομηνία γέννησης του ενόρκου 15, υποστηρίζοντας ότι «στη λίστα της επιτροπής των ενόρκων που στάλθηκε στον δικηγόρο, το Δικαστήριο σημείωσε ότι το άτομο που αργότερα θα οριστεί ως «Ένορκος 15» είχε έτος γέννησης το 1945, ωστόσο φαίνεται να γεννήθηκε σαφώς αργότερα από το 1945. Συγκεκριμένα, οι δημόσιες διαθέσιμες πληροφορίες του δείχνουν ότι φαίνεται να γεννήθηκε το 1970». Η νομική ομάδα της Heard ελπίζει ότι αυτή η υποτιθέμενη ασυμφωνία μπορεί να εγείρει ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα των ενόρκων στο σύνολό της.

Tristan Fewings / Getty Images file

Συνεχίζοντας, η κατάθεση προσθέτει, επίσης, ότι εάν ο ένορκος 15 δεν είναι στην πραγματικότητα το ίδιο άτομο, το οποίο αναγράφεται στην λίστα των ενόρκων, η δίκαιη διαδικασία της κ. Heard διακυβεύτηκε.

«Δεν πιστέψαμε τα κροκοδείλια δάκρυά της»: Ένορκος από την δίκη Johnny DeppAmber Heard αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η ηθοποιός έχασε

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι η υπόθεση στηριζόταν σε εσφαλμένη λογική, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί του Depp «αφορούσαν αποκλειστικά στη θεωρία της συκοφαντικής δυσφήμισης, εγκαταλείποντας οποιουσδήποτε ισχυρισμούς ότι οι δηλώσεις της κυρίας Heard ήταν πράγματι ψευδείς».

Σε απάντηση στην συγκεκριμένη ενέργεια από την ομάδα της Amber Heard, ένα μέλος της νομικής ομάδας του Johnny Depp, ο Ben Chew, είπε [μέσω του Courthouse News ] ότι η έφεση της Heard ήταν «αυτό, ακριβώς, που περιμέναμε».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δίκη Johnny Depp: Οι δικηγόροι της Amber Heard ζητούν ακύρωση της ετυμηγορίας – Θα υπάρξει νέα εκδίκαση της υπόθεσης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα