Δεσμεύσεις δια στόματος Martin Schulz: Θα πολεμήσω την ανισότητα

15:58 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Μάχη με την ανισότητα τόνισε, πως θα δώσει ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ο οποίος ορίστηκε υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για την καγκελαρία.

Η ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας σύμφωνα με πηγές της καγκελαρίας αποφάσισε ομόφωνα την Κυριακή ότι ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για την καγκελαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πηγές, που γνωρίζουν για τη

σχετική απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, ο M. Schulz, δήλωσε, ότι θα αγωνιστεί για μεγαλύτερη ισότητα και για την υπέρβαση «των βαθιών διαιρέσεων» στη Γερμανία.

Παράλληλα, μιλώντας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Βερολίνο επισήμανε, ότι θα αγωνιστεί για δικαιότερους φορολογικούς κανόνες έτσι ώστε να διασφαλίσει, πως «οι κάτοικοι στις αγροτικές περιοχές θα απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη όπως και στις μεγάλες πόλεις».

Εν συνεχεία ο Schulz απηύθυνε έκκληση για μεγαλύτερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη στο ζήτημα της μετανάστευσης και επίσης, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Ούγγρου Πρωθυπουργού «ύβρη» στην ευρωπαϊκή ενότητα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του επέκρινε έντονα τις ενέργειες αλλά επίσης και τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, σχετικά με τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκφράζοντας την άποψη, ότι είναι «απαράδεκτες».

The post Δεσμεύσεις δια στόματος Martin Schulz: Θα πολεμήσω την ανισότητα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα