Τα λάθη που έγιναν στη μεταναστευτική πολιτική παραδέχεται ο Schäuble

14:31 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Στην παραδοχή των λαθών που έχουν πραγματοποιηθεί στη μεταναστευτική πολιτική προέβη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schäuble. Όπως επισήμανε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sontag «η Γερμανία έκανε λάθη με την πολιτική των ανοιχτών θυρών στο προσφυγικό, με την οποία υποδέχθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες τα τελευταία δύο χρόνια».

Χαρακτηριστικά, ο Γερμανός Υπουργός τόνισε:

Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε ότι μας ξέφυγε το 2015. Και οι πολιτικοί είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Μπορούμε ωστόσο να μάθουμε από αυτά

Αναφερόμενος στην Ευρώπη o Υπουργός Οικονομικών

της Γερμανίας υπογράμμισε, ότι «πρέπει να εξετάσει την εναρμόνιση των κοινωνικών παροχών, προκειμένου να επιτευχθεί μία πιο δίκαιη κατανομή των προσφύγων στα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα θέμα το οποίο μέχρι σήμερα θεωρείται ταμπού στη Γερμανία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Wolfgang Schäuble
υπογράμμισε, πως υπάρχουν πολύ υψηλότερα πρότυπα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, στον τομέα των κοινωνικών παροχών και σημείωσε «γι ‘αυτό τόσοι πολλοί θέλουν να έρθουν στη Γερμανία».

Ο Wolfgang Schäuble σχολίασε επίσης και την πολιτική του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, αναφορικά με τη μετανάστευτη για την οποία και τόνισε:

Στην Αμερική, μπορούμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει όταν κάποιος ενεργεί σαν να μπορεί να κάνει τα πάντα πολύ γρήγορα. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει καλά αποτελέσματα

The post Τα λάθη που έγιναν στη μεταναστευτική πολιτική παραδέχεται ο Schäuble appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα