Το τρυφερό μήνυμα της Γερονικολού για το τέλος του Τατουάζ

16:15 20/6/2019 - Πηγή: iPop
Η Κατερίνα Γερονικολού, μια εκ των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha, αποχαιρετά το Τατουάζ μ’ ένα συγκινητικό post.

Το τρυφερό μήνυμα της Γερονικολού για το τέλος του Τατουάζ ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη, Λήδα, την οποία συνόδευσε μ’ ένα γλυκό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού

μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την τηλεοπτική της κόρη, γράφοντας πως την γέμισε με φως, ενώ τόνισε πως, μπορεί οι σειρές να τελειώνουν, αλλά μένουν οι άνθρωποι.

Οι σειρές τελειώνουν και μένουν οι άνθρωποι. Λίγο πριν το τέλος μιας σειράς που πολλοί αγάπησαν μαζί κι εγώ, ένα κοριτσάκι μού πρόσφερε Φως. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μιας διετίας. Αυτά τα 2 χρόνια μεγάλωσε, «βάρυνε» στην αγκαλιά μας και την παρακολουθήσαμε όλοι μαζί να αρχίζει να μιλάει, να αποκτάει συναίσθηση και συναίσθημα. Λήδα μου Τζουλιάνα μου…

View this post on Instagram

Οι σειρές τελειώνουν και μένουν οι άνθρωποι. Λίγο πριν το τέλος μιας σειράς που πολλοί αγάπησαν μαζί κι εγώ, ένα κοριτσάκι μού πρόσφερε Φως. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μιας διετίας. Αυτά τα 2 χρόνια μεγάλωσε, «βάρυνε»στην αγκαλιά μας και την παρακολουθήσαμε όλοι μαζί να αρχίζει να μιλάει, να αποκτάει συναίσθηση και συναίσθημα. Λήδα μου Τζουλιάνα μου… #tatouaz #2xronia #lida #olga

A post shared by Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) on Jun 19, 2019 at 11:35am PDT

Πριν από λίγο καιρό, και ο Ανδρέας Γεωργίου είχε πει το δικό του αντίο στη σειρά, την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων.

Δείτε εδώ την ημερομηνία που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο διάσημος serial killer της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ορφέας, στο τέλος δεν γλιτώνει. Οι φόνοι και η ψυχική ασθένεια του Ορφέα φτάνουν σε ένα τέλος και ο στυγερός δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη. Ο serial killer που τιμωρούσε τις άπιστες γυναίκες σκοτώνοντάς τες με άγριο τρόπο, δεν θα ζήσει για να επαναλάβει τις ειδεχθείς πράξεις του.

Το τέλος θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το άρθρο Το τρυφερό μήνυμα της Γερονικολού για το τέλος του Τατουάζ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα