Δεν το ξέρετε…. αλλά οι οντισιόν στο MasterChef ήταν απολαυστικές! | Videos

13:22 4/2/2020 - Πηγή: iPop

Τα βράδια μας έχουν αποκτήσει ξανά νόημα. Οι οντισιόν στο MasterChef γίνονται ολοένα και πιο απολαυστικές. Οι αγκαλιές, το πιάτο που ο Πάνος Ιωαννίδης επέλεξε να μη δοκιμάσει και ο Στάθης που απ’ το μοναστήρι βρέθηκε στον διαγωνισμό.

Οι οντισιόν στο MasterChef είναι απολαυστικές. Λίγο οι ατάκες και το χιούμορ των κριτών, λίγο οι ιστορίες των διαγωνιζόμενων… έρχονται και “δένουν” όπως η σάλτσα με τα ζυμαρικά.

Τι είδαμε, λοιπόν, χθες Δεύτερα;

Οι οντισιόν στο MasterChef που ήταν απολαυστικέςΗ Χριστιάνα και οι αγκαλιές

Η Χριστιάνα

θέλει μια… αγκαλιά για να ξεκινήσει τη μαγειρική, διαφορετικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Είπε αρκετές φορές… “δεν ξέρω αν το ξέρετε” μέχρι που τελικά το μάθαμε: Λατρεύει τους κριτές και μάλιστα τους ζήτησε πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει να τους κάνει μια αγκαλιά για να πάρει θετική ενέργεια.

Η φοιτήτρια της Νομικής,αφού εξέφρασε όλη την αγάπη για τους κριτές, ξεκίνησε να μαγειρεύει ένα μοναδικό… “αλ ντέντε”. Τι… δεν έχουμε την ιταλική προφορά μήπως;;;

Ε μετά τις αγκαλιές και τη θετική ενέργεια, πέρασε στην επόμενη φάση.

Το πιάτο που δεν δοκίμασε ο Πάνος Ιωαννίδης

O Γιώργος είναι αθλητής του canoe kayak και εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef για να ακολουθήσει το όνειρό του κι επειδή όπως είπε έχει 7 χρόνια εμπειρία στο μαγειρική.

Μόνο που… αυτό δεν φάνηκε στην οντισιόν. Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να φτιάξει ριζότο με γαρίδες αλλά οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Αρχικά μπέρδεψε το ρύζι, το οποίο είναι κατάλληλο για το ριζότο, το είχε βράσει περισσότερο από όσο έπρεπε και η σάλτσα δεν “έδεσε”.

Αυτό που επίσης, δεν άρεσε στους κριτές ήταν η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η άνεσή του. «Αυτό που με ενοχλεί εμένα περισσότερο από όλα είναι ότι έχεις έτοιμη την απάντηση!», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ήταν κάτι που… όλοι φωνάζαμε απ’ την τηλεόραση. Απ’ την άλλη, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν δοκίμασε το πιάτο του.

Τελικά, δεν τα κατάφερε αφού πήρε τρία “όχι”. Πήγαινε για τελικό και για το έπαθλο αλλά…. έφυγε νωρίς.

Απ’το μοναστήρι στο MasterChef

O Στάθης έχει τη δική του μοναδική ιστορία, την οποία και μοιράστηκε με τους κριτές. Από το Ηράκλειο της Κρήτης, έζησε δύο χρόνια σε μοναστήρι όπου ήταν μάγειρας.

Έχει ταξιδέψει μέχρι την Αφρική για να μαγειρέψει για τα παιδιά κι αυτή η εμπειρία είναι ξεχωριστή στη ζωή του.

Το πιάτο που τον έκανε να περάσει με τρία “ναι” είναι τα σκιουφιχτά μακαρόνια με απάκι. Όταν έμαθε ότι πέρασε στην επόμενη φάση… συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο διαγωνιζόμενος που “έκαψε” τους κριτές

Αυτά καλό είναι να μη… συμβαίνουν! Ο Μάριος ήταν λιγάκι απρόσεκτος και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Γιατί; Έφτιαξε ένα πιάτο και ψαροκεφτέδες αλλά έριξε λίγο παραπάνω τσίλι από ό,τι έπρεπε με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς που ήταν ο “τυχερός” που δοκίμασε το πιάτο να…. καεί!

Ο κριτής έδωσε στον παίκτη να δοκιμάσει και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί πήρε μια πολύ αστεία έκφραση που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να «λυθεί» στα γέλια.

«Συγγνώμη που γελάω, αλλά έχεις πάρει μια πολύ αστεία έκφραση. Έχει μια πολύ περίεργη υφή», είπε ο Κοντιζάς.

Τι θα δούμε σήμερα; Δες το trailer!

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη αλλαγή στο MasterChef που δημιουργεί χαμόγελα στο τηλεοπτικό κοινό

Το άρθρο Δεν το ξέρετε…. αλλά οι οντισιόν στο MasterChef ήταν απολαυστικές! | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα