Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/2/2020)

09:09 4/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/2/2020):Κριός

Η υπερευαισθησία είναι διάχυτη γύρω σου. Όμως και η παθητική στάση, είναι κάτι σαν δεδομένο. Ζήσε το συναίσθημα, τα αστέρια, τα φεγγάρια και ταξίδεψε σε τόπους μαγικούς. Όσο κι

αν σε «θάβουν»στην δουλειά σου, να ξέρεις πως άτομα ισχύος είναι με το μέρος σου. Γι αυτό απόφυγε τις αντιδράσεις. Οικονομικά ζητήματα, με την πινελιά της ευαισθησίας.

Ταύρος

Είσαι κάπως αποδυναμωμένος, σε βαθμό υποτονικό και πολύ ευαίσθητος σε θέματα σχέσεων. Αυτό που ονειρεύεσαι, είναι μια απόλυτη ζεστασιά, σχεδόν οικογενειακή. Είναι προτιμότερο γι αυτό το διάστημα, να εργάζεσαι μέσα στο σπίτι-όσοι μπορείτε-επειδή η απόδοση σου, θα είναι καλύτερη. Οικονομικά απόφυγε την υπερβολική φιλανθρωπία.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις, σε οδηγούν σε όμορφα ταξίδια του νου, υπογραμμίζοντας την αξία του έρωτα, όχι στο πρακτικό, αλλά στο πλατωνικό βαθύ συναίσθημα. Προσοχή στις ερωτικές παγίδες. Γίνονται αναθεωρήσεις και θα γίνονται για καιρό ακόμη, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, σχετικά με συνεργασίες από το παρελθόν. Στο χρήμα, σκέφτεστε περισσότερο με την καρδιά.

Καρκίνος

Κάνεις «καταμέτρηση»των «ζημιών»στην αισθηματική σου ζωή, αλλά δεν είσαι σε θέση να πάρεις ακόμα αποφάσεις. Ξυπνούν παλιά συναισθήματα πάθους και αγάπης. Η καθημερινότητα της εργασίας, γίνεται ασφυκτικά πιεστική. Η κούραση δεν υποχωρεί, κι εσύ καλείσαι να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μαζευτείτε λίγο από έξοδα οικογενειακά.

Λέων

Μεγάλη πιθανότητα να πέσεις«θύμα»κουτσομπολιού και κακοήθους σχολίου. Μην ασχοληθείς, γιατί το έχεις ξαναδεί το έργο και θα διαπιστώσεις άμεσα, πως δεν «υπογράφει»κάποιος «αξιόλογος». Δώσε όλη την δυναμική σου στην προοπτική της δουλειάς και του κέρδους σου. Θα ανταμειφτείς οσονούπω, αλλά όχι πολύ γρήγορα. Η εστίαση στους στόχους σου, είναι εποικοδομητική.

Παρθένος

Αυτό που κυριαρχεί τώρα στα ερωτικά σου, είναι μοναξιά και ασυνεννοησία. Ένα ψέμα βγαίνει στην επιφάνεια και σε αναστατώνει. Μην φέρεσαι εγωκεντρικά και μην είσαι «στομφώδεις». Μικρές ανατροπές από προτάσεις στην δουλειά σου, προκαλούν άγχος. Απόβαλε αυτήν σου την συνήθεια, για να έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οικονομικά έξοδα για το σπίτι.

Ζυγός

Μετά από αδράνεια μερικών ημερών, αρχίζει πάλι να κινείται το αισθηματικό σκηνικό. Αυτό που σε κάνει να αποζητάς την αγάπη, κυρίως τώρα, είναι η ευαίσθητη θέση της Αφροδίτης. Ο τομέας που σε ταλαιπωρεί και δεν γίνεται κάτι ουσιαστικό κι αληθινό, είναι τα επαγγελματικά σου. Περισσότερο σε μπερδεύουν, παρά σε εξυπηρετούν. Οικονομικές ζημιές.

Σκορπιός

«Πάλι με χρόνια με καιρούς…»αρχίζει ξανά να χτυπάει η καρδιά σου. Η αλήθεια είναι πως κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα. Κάτι σου κινεί πάλι το ενδιαφέρον με ιδιαίτερο συναίσθημα. Στρώνεσαι στην δουλειά, λες και δεν υπάρχει αύριο-μεταξύ μας, αυτό σε ταλαιπωρεί συχνά σαν σκέψη. Οικονομικά, φέρσου με φειδώ, για να κάνεις το χατίρι του Κρόνου.

Τοξότης

Η τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία, μπερδεύει τους γύρω, σχετικά με τα συναισθήματα σου. Μερικοί θεωρούν πως δεν έχεις καρδιά κι άλλοι πιστεύουν πως μόνο παίζεις. Έχεις «επιστρατεύσει» κάποιους από την οικογένεια στην δουλειά σου. Χωρίς αστεία όμως, αυτό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Οικονομικά, σε αναμονή αναγέννησης.

Αιγόκερως

Σε καλύτερη φάση είναι τώρα η ψυχολογία σου. Δείγμα πως κάτι πάει καλύτερα από πριν. Πολύ ευαισθησία και νοσταλγία. Προτίμηση στο να περνάς στιγμές σε κλειστό χώρο. Να είσαι επιφυλακτικός σε προτάσεις δουλειάς τώρα. Ή δεν είναι αληθινό, ή δεν έχει πολύ «ζωή»μπροστά. Ψάξε καλά πριν αποφασίσεις. Οικονομικά παρουσιάζεται κάτι προσωρινό, αλλά καλό.

Υδροχόος

Καλό είναι να απόφυγε τις επαφές αυτήν την εβδομάδα και κυρίως τις συζητήσεις, που αφορούν τα ερωτικά σου. Δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από τα δρώμενα. Με πολύ κουράγιο, τολμάς να εφαρμόσετε κάποια «παραδοσιακή»μέθοδο στην δουλειά. Αρχικά φαίνεται να εκτιμάτε σωστά. Οικονομικά, πρόσεξε πολύ στα λάθη των συναλλαγών.

Ιχθείς

Είχες καιρό να νιώσεις βαθύ συναίσθημα και δυνατή αγάπη. Είναι λοιπόν κατάλληλο διάστημα να ζήσεις κάποια από αυτά που είχες νοσταλγήσει. Η εργασία σου «κλέβει»ώρες από την οικογένεια. Η προοπτική βέβαια είναι καλή, γι αυτό κάνε υπομονή και συμπλήρωσε τα κενά αργότερα. Οικονομικά, ξαφνικά έσοδα αλλά και έξοδα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα