Ο Πρίγκιπας Harry στην Αγγλία χωρίς την Meghan Markle στο πλευρό του

15:46 3/2/2021 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Harry στην Αγγλία αλλά μόνος του, χωρίς τη σύζυγό του στο πλευρό του. Πότε θα γίνει η επιστροφή του Πρίγκιπα στην γενέτειρά του και πόσο θα διαρκέσει η επίσκεψη;

Το πριγκιπικό ζεύγος είχε σκοπό να επισκεφτεί τη βασιλική οικογένεια στην Αγγλία, όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πλάνα έχουν πίσω. Ωστόσο, το reunion θα γίνει και μάλιστα έχουν γίνει οι ανάλογες συζητήσεις για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ και τα 100ά γενέθλια του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Εκτός

απ’ αυτό, ο Harry θα βρεθεί με τον αδερφό του William για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, τον Ιούλιο που μας έρχεται.

Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο Δούκας του Sussex δεν θα συνοδεύεται στην Αγγλία απ’ την Meghan Markle.

Γιατί πάει ο Πρίγκιπας Harry στην Αγγλία χωρίς την Meghan;

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η επίσκεψη της Meghan Markle στην Αγγλια θα έφερνε ορισμένα προβλήματα γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να αναβληθεί σε αυτή τη φάση. Συγκεκριμένα, ο ένας ενδοιασμός σχετίζεται με την φροντίδα του Archie, ενώ ορισμένοι λένε πως θέλει να αποφύγει όλο αυτό το δράμα που θα προκύψει στα media.

Μια πηγή ανέφερε στην DailyMail ότι η επόμενη επίσκεψη του ζευγαριού στην Αγγλία θα έχει και έναν διπλωματικό χαρακτήρα.

Ο Harry θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλια της Βασίλισσας και του Πρίγκιπα Φίλιππου. Φαίνεται πιο πιθανό να το κάνει μόνος του. Αν η Meghan επιστρέψει, η αίσθηση είναι ότι θα υπερνικήσει την περίσταση. Θα σταθούν όλοι μόνο στο ‘δράμα’. Φυσικά θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά η απόφαση να μην έρθει να τους γλιτώνει από έναν πονοκέφαλο τουλάχιστον

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν κάνει την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση στην αγγλική πρωτεύουσα τον Απρίλιο του 2020.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Harry στην Αγγλία χωρίς την Meghan Markle στο πλευρό του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα