Τι θα φορέσεις την βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέτος;

20:31 27/12/2022 - Πηγή: iPop

Τι θα φορέσεις όταν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, όταν τελειώσει το 2022 και ξεκινήσει το 2023; Για μερικούς, η εύρεση του ιδανικού outfit για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο… γι’ άλλους είναι καθαρά συμβολικό και δίνει τον στιλιστικό τόνο για την επόμενη χρονιά. Ανεξάρτητα από το αν ανήκεις στην πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αν ψάχνεις για το τι θα φορέσεις την βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

ο στόχος παραμένει ένας, να ξεχωρίσεις και να είσαι άνετη!  

Πες μας πού θα πας την βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέτος για να σου πούμε τι θα φορέσεις!

Όλα ξεκινούν από το ποια είναι η περίσταση! Το πλάνο έχει πάρτι σε σπίτι με φίλους και συγγενείς, μαραθώνιο με ταινίες ή ένα τρελό πάρτι σε κρυφό μέρος της πόλης γεμάτο λάμψεις;

Κάθε περίσταση έχει το δικό της dress code!

Home party! Τι φοράω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Θα παραβρεθείς σ’ ένα πάρτι σε σπίτι; Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να φορέσεις ένα φόρεμα και το 2022 είχε να κάνει με τολμηρές λεπτομέρειες, όπως σέξι cutouts, ζωντανές χρωματικές παλέτες και εντυπωσιακά μοτίβα. 

Αν, όμως, βρίσκεις σαν ευκαιρία για άνεση το πάρτι στο σπίτι (αρκετές από εμάς συμφωνούν μαζί σου) τότε για κάτι πιο casual, προτείνουμε να επιλέξεις μία πιο ιδιαίτερη μπλούζα και το άνετο αγαπημένο σου τζιν (ναι, σίγουρα το τζιν είναι μία υπέροχη επιλογή και για την Πρωτοχρονιά).

Είσαι η οικοδέσποινα; Οι μίνι και midi φούστες μπορούν να αποτελέσουν τον απόλυτο σύμμαχο σε συνδυασμό με ένα άνετο πουλόβερ, ειδικά αν είσαι η οικοδέσποινα της βραδιάς!  

Μαραθώνιος ταινιών και μπόλικη σαμπάνια στον καναπέ! Τι φοράω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Εδώ είσαι στο στοιχείο μας! Εάν τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν να παρακολουθήσεις την αλλαγή της χρονιάς από το σπίτι ή να επιδοθείς σε έναν μαραθώνιο ταινιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι πιο διασκεδαστικές πιτζάμες/ τα πιο άνετα homewear είναι η απόλυτη λύση!

Let’s the party start! Τι φοράω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Και αν το πλάνο έχει έξοδο σε κάποιο μαγαζί τότε χαλαρά πλεκτά και μεταξωτά σετ είναι η απόλυτη τάση! Και φυσικά μία λέξη: Πούλιες. Η λάμψη είναι πάντα κατάλληλη για τη Πρωτοχρονιά, οπότε μην την αποφύγεις.

Για να είμαι σαφής, η λάμψη δεν είναι η μόνη επιλογή αυτή τη σεζόν, αλλά είμαι υπέρμαχος της. Εάν αισθάνεσαι, όμως, καλύτερα στο κλασικό μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, θα μπορούσα να προτείνω μερικές λαμπερές πλατφόρμες για να δόσεις λίγη ποπ αίσθηση! Εναλλακτικά, μπορείς να το συνοδεύσεις με μεταλλικές μπότες ή μια τσάντα με πούλιες;

Και αν η λάμψη είναι too much για σένα μπορείς πάντα να φορέσεις ένα δερμάτινο outfit! Επιλέγουμε ένα all-in-one vegan leather jumpsuit και είσαι έτοιμη!

Το 2023 θέλει να σε βρει σε κίνηση, να μην είναι τίποτα στατικό, μονότονο… κάνε manifestation από τα πρώτα δευτερόλεπτα της χρονιάς με αυτά που θα φοράς! Διάλεξε να βάλεις στο outfit σου αντικείμενα με κίνηση όπως κρόσια ή φτερά τα οποία φαίνονται καταπληκτικά σε μια πίστα! 

Και αναρωτιέσαι για το τι χρώμα να επιλέξεις… Ποιο χρώμα φέρνει καλή τύχη;

Τα τρία βασικά χρώματα που θεωρούνται τυχερά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων καθώς και σε ειδικές περιστάσεις είναι το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο

Και αν αυτά τα 3 χρώματα δεν σε καλύπτουν και θέλεις ένα πιο ξεχωριστό χρώμα για την Πρωτοχρονιά…

Επίλεξε χρυσό!

Το χρυσό είναι το πιο ευοίωνο χρώμα, καθώς αντιπροσωπεύει την αλχημεία, τον πλούτο και την αριστοκρατικότητα. Πρόσθεσε μία λεπτομέρεια χρυσού ή δώστα όλα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα ολόχρυσο outfit για να φέρεις κάθε είδους έκπληξη στη ζωή σου.

Και με κοσμήματα τι θα κάνεις;

Διάλεξε ένα ξεχωριστό κομμάτι το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίζεις ακόμα και αν έχεις διαλέξει να βάλεις το τζιν σου και ένα μαύρο ζιβάγκο!

Ένα εντυπωσιακό κόσμημα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το outfit, να σε κάνει να ξεχωρίζεις και ταυτόχρονα να είσαι απίστευτα άνετη! Χρυσός κανόνας… μην το παρακάνεις! Πολλές γυναίκες επιλέγουν να φορούν τα πάντα ταυτόχρονα –αστραφτερό φόρεμα, πολλά κοσμήματα, γυαλιστερό μακιγιάζ– και είναι πολύ υπερβολικό. Μια ωραία αντιπαράθεση στυλ είναι να διαλέξεις ένα ξεχωριστό μέρος του ντυσίματός σου (όπως ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια) και να το φορέσεις με ένα σμόκιν σακάκι και τζιν!

Το βασικότερο, όμως, είναι να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελο σου και να είσαι άνετη! Γιατί οι πρώτες στιγμές του νέου έτους πρέπει να σε βρουν στα καλύτερα σου! Μη το ξεχνάς αυτό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι θα φορέσεις την βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέτος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα