Δεν είσαι η μια και μοναδική για εκείνον- 4 τρόποι να το καταλάβεις

23:00 10/5/2016 - Πηγή: iPop

Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον; Σε θεωρεί τη μια μοναδική; Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση και θέλεις με όλη σου τη δύναμη να πιστέψεις πως το love story σας θα κρατήσει για πάντα.

Είναι όμως έτσι; Πώς το βλέπει εκείνος; Επειδή φυσικά ο κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και είναι δύσκολο να μπούμε στο μυαλό του καθενός, μπορούμε απλώς να σου πούμε 4 σημάδια τα οποία δείχνουν κατά γενική ομολογία ότι δεν είσαι η μια και μοναδική για εκείνον.

Δεν σε εμπιστεύεται

Μπορεί ο καθένας

να θέλει το χρόνο του, όμως όταν για έναν άνδρα είσαι το άλλο του μισό σίγουρα θα σε εμπιστεύεται σε πολλά θέματα. Αν ο καλός σου αρνείται να σου πει πράγματα λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, μάλλον δεν είσαι για εκείνον ό,τι εκείνος για σένα. Και θυμίσου πως μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη είναι αδύνατο να λειτουργήσει.

Δεν μοιράζεται τα προβλήματά του μαζί σου

Και μην ακούσουμε την κλασική δικαιολογία δεν θέλει να σε φορτώνει. Υποτίθεται πως είσαι η σύντροφός του, ο δικός του άνθρωπος. Πρέπει στο πρόσωπό σου να αναζητά την υποστήριξη και τη συζήτηση των προβλημάτων του.

Δε νιώθεις αγάπη

Η αγάπη εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Δεν είναι ανάγκη να στο λέει. Μπορεί να στο δείχνει έμπρακτα. Σημασία έχει να το νιώθεις και να αντιλαμβάνεσαι την αγάπη που νιώθει για εσένα. Εάν δεν στην δείχνει με κανέναν τρόπο, τότε μάλλον τα συναισθήματά του δεν είναι τόσο δυνατά.

Δεν σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που αναζητάς είναι μια αγκαλιά μέσα στην οποία νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.

Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται μέσα στη ζεστασιά ενός σπιτιού; Τον κάνεις εσύ να νιώθει έτσι; Εάν δεν το νιώθεις δεν είναι δικό σου, αλλά ούτε και δικό του λάθος. Απλά ίσως το μεταξύ σας δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως φανταζόσασταν τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.

The post Δεν είσαι η μια και μοναδική για εκείνον- 4 τρόποι να το καταλάβεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα