Δεν είναι απλά μια αλλαγή στο logo

19:37 18/6/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ιούνιος είναι ο Μήνας Υπερηφάνειας και στήριξης της LGBTQ+ κοινότητας. Αυτό τον μήνα πολλά brands -όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερα- αλλάζουν το logo τους για να δείξουν τη στήριξή τους. Κάποιοι αποδέχονται θετικά αυτή την αλλαγή, άλλοι αρνητικά και κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για υποκρισία, υποστηρίζοντας πως δεν δείχνεις την στήριξή σου με την αλλαγή ενός logo, το οποίο φτιάχνεις στα χρώματα της σημαίας του Pride. Το logo

στα χρώματα του Pride μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο, αλλά σίγουρα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, πόσο μάλλον όταν έρχεται να “δέσει” με την υπόλοιπη στρατηγική επικοινωνίας και τα μηνύματα που περνάει καθημερινά το εκάστοτε brand.

Εμείς στο iPop.gr αποφασίσαμε φέτος να αλλάξουμε το logo μας. Να προσθέσουμε το ουράνιο τόξο και να δείξουμε τη στήριξή μας στην LGBTQ+ κοινότητα, γιατί όλα τα μέλη της ομάδας μας πιστεύουμε απλά στην αγάπη χωρίς διακρίσεις. Και θέλουμε να στηρίξουμε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορούν να είναι με τον σύντροφό τους ελεύθεροι και να εκφράζουν την αγάπη τους. Να μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν, χωρίς να εισπράττουν βλέμματα και σχόλια μίσους. Να μπορούν να μιλήσουν για την σεξουαλική τους προτίμηση χωρίς να φοβούνται.

Και όλα αυτά τα πιστεύουμε και τα υποστηρίζουμε 365 μέρες τον χρόνο. Κάθε μέρα και με κάθε άρθρο μας θέλουμε να προσθέτουμε το λιθαράκι μας στο να γίνει καλύτερος αυτός ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ζουν σε μια κοινωνία που τους αποδέχεται, τους σέβεται και τους αγαπά. Γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι. Για εμάς δεν υπάρχει κανένας διαφορετικός άνθρωπος. Είμαστε όλοι ξεχωριστοί. Είμαστε όλοι μοναδικοί. Το φύλο, η θρησκεία, η καταγωγή ή η σεξουαλική προτίμηση δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Αυτό τον Μήνα της Υπερηφάνειας γιορτάζει η αγάπη χωρίς όρια και διακρίσεις. Και αυτός είναι ένας καλός λόγος να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: 70 χώρες θεωρούν ακόμα παράνομη την ομοφυλοφιλία

Για εμάς, λοιπόν, δεν είναι απλά μια αλλαγή στο logo. Είναι μια ακόμα δήλωση υποστήριξης και η έκφραση της συμμετοχής μας σε αυτή τη γιορτή της αγάπης. Θα συμμετέχεις μαζί μας;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν είναι απλά μια αλλαγή στο logo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν είναι απλά μια αλλαγή στο logo,