Καλοκαιρινό smoothie με μια μικρή δόση αλκοόλ, για να απολαύσεις με την παρέα σου

17:25 18/6/2021 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι είναι εδώ! Η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη που σου έχουμε ετοιμάσει ένα δροσιστικό, άκρως καλοκαιρινό και γευστικό smoothie με μπανάνα και φράουλες. Το σημερινό μας smoothie είναι εμπνευσμένο από το Καλοκαίρι καθώς εκτός από τα καλοκαιρινά φρούτα, όπως οι φράουλες, έχουμε προσθέσει και βότκα! 

Αν το δοκιμάσετε μην ξεχάσετε να μας κάνετε tag!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:1 μπανάνα4 φράουλες4 βατόμουρα Λίγο
γάλα αμυγδάλου Ποτό της αρεσκείας σας (εμείς βάλαμε βότκα)Πώς θα φτιάξεις το smoothie με μπανάνα και φράουλες;Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά αφού πρώτα έχουμε κόψει τη μπανάνα σε κομμάτια και έχουμε πλύνει καλά τις φράουλες και τα βατόμουρα. Αφού τα ρίξουμε στο μπλέντερ αρχίζουμε και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν έναν παχύρρευστο υγρό. Μόλις πάρουν την επιθυμητή υφή τοποθετούμε το μείγμα σε ποτήρι ή μοιράζουμε σε σφηνοπότηρα. Εννοείται πως αν θέλετε μπορείτε να το αφήσετε 40 λεπτά στην κατάψυξη για πιο έντονη γεύση.

Καλή μας απόλαυση!

Για περισσότερες συνταγές ακολουθήστε το dish_makers στο Instagram! 

Η Μαρία Γριζά, με σπουδές στο τμήμα ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας στην πανέμορφη Καστοριά, είναι από μικρή λάτρης του γέλιου και του καλού φαγητού. Είναι συνδημιουργός των dish_makers.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καλοκαιρινό smoothie με μια μικρή δόση αλκοόλ, για να απολαύσεις με την παρέα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα