Δεν έχεις κλείσει να πας κάπου τις γιορτές; 5+1 μέρη σε απόσταση αναπνοής απ’ την Αθήνα!

20:45 18/12/2019 - Πηγή: iPop

Απέχουμε μόλις μερικές μέρες απ’ τα Χριστούγεννα και κάτι λιγότερο από μισό μήνα απ’ την Πρωτοχρονιά. Κι ενώ οι περισσότεροι που έχουν αποφασίσει να πάνε κάπου, έχουν φροντίσει να κλείσουν από νωρίς, υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν κλείσει διακοπές. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία κι όσο πλησιάζει ο καιρός το μετανιώνεις και δεν βρίσκεις

ξενοδοχείο, σου προτείνουμε μέρη που μπορείς να πας ακόμα και 1-2 μέρες! Αν βρεις ξενοδοχείο κι έχεις budget, σου προτείνουμε να κλείσεις 1-2 βράδια, αν όχι, μπορείς να πας ακόμα και μονοήμερη. 5+1 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για τις γιορτές.

5+1 προορισμοί κοντά στην ΑθήναΤρίκαλα Κορινθίας

Θα χρειαστείς μόλις 1,5-2 ώρες για να φτάσεις σ’ αυτά τα υπέροχα χωριουδάκια που θα σε κερδίσουν απ’ την πρώτη στιγμή. Θα χρειαστείς ζεστά ρούχα και πολλή όρεξη για εξερεύνηση αφού οι βόλτες εκεί είναι ατελείωτες. Μπορείς να πας στη λίμνη Δασίου, τη λίμνη Δόξα ή τη Στυμφαλία, να φας ωραίο, παραδοσιακό φαγητό στα ταβερνάκια των χωριών και να απολαύσεις ελληνικό σε κάποιο παραδοσιακό καφενέ.

Οι τρεις γραφικοί οικισμοί είναι τα Άνω, Κάτω και τα Μεσαία Τρίκαλα, χτισμένοι σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, με εξαιρετική φυσική ομορφιά.

View this post on Instagram

#Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα