Να μιλάς για τους γονείς σου, όπως η Μελέτη για τον μπαμπά της!

20:15 18/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι γονείς μας είναι οι άνθρωποι που μας έφεραν σε αυτόν τον κόσμο, μας μεγάλωσαν με όλη τους την αγάπη, με όποιον τρόπο μπορούσαν, μας προσέφεραν ακόμη και πράγματα που τους ξεπερνούσαν. Και κυρίως μας μεγάλωσαν με αγάπη. Πολλή αγάπη! Γι’ αυτό κι εσύ το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλάς με περηφάνια για εκείνους. Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η φωτογραφία της Μελέτη με τον μπαμπά της και το πολύ γλυκό της μήνυμα.

Η φωτογραφία της Μελέτη με τον μπαμπά της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο feed μας

στο Instagram. Μας γέμισε με θετικά συναισθήματα, με αγάπη, με τρυφερότητα. Έφερε στο μυαλό μας τον δικό μας μπαμπά. Γιατί, όπως γνωρίζουμε η σχέση μεταξύ πατέρα και κόρης είναι ιδιαίτερη και ευαίσθητη.

Και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από μια ανάρτηση μας άφησε λιγάκι να δούμε την ευαίσθητη και ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον μπαμπά της. Μια σχέση που ξεπερνά το DNA.

Αναλυτικά τη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμόγελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει.

Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζητησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…».

View this post on Instagram

Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμογελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζητησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…#LaMerxSorrenti #LoveLaMer #LaMer #LaMerxEleonoraMeleti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Dec 17, 2019 at 9:43am PST

Διαβάστε επίσης:

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 41 κι έχει κάτι να σου πει

Το άρθρο Να μιλάς για τους γονείς σου, όπως η Μελέτη για τον μπαμπά της! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα