Κυκλοφόρησε το trailer του Καφέ της Χαράς! Δες τους πρωταγωνιστές!

09:33 18/12/2019 - Πηγή: iPop

Είχαμε δει το teaser… και τώρα κυκλοφόρησε το trailer του Καφέ της Χαράς, όπου παίρνουμε μια πρώτη γεύση απ’ τα όσα θα δούμε στη σειρά!

Στο trailer βλέπουμε την επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι που τόσο μας έλειψε και τη μικρή Βάλια που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα να έχει επιστρέψει στο χωριό και να θέλει να ανοίξει ξανά το Καφέ της Χαράς. Φυσικά, θα δούμε πλάνα με εκείνη και τον Μανωλάκη, με την παιδική φιλία τους να μετατρέπεται σιγά σιγά σε έναν δυνατό έρωτα.

Η Χαρά και ο Πώποτας δεν σταματούν ποτέ να τσακώνονται αλλά αυτή τη

φορά θα χρειαστεί να συμμαχήσουν για έναν κοινό σκοπό, ενώ στα πλάνα βλέπουμε και τα δύο αγαπημένα μας ζευγάρια, τον Πολυμενέα και τη Χάιδω αλλά και τον Πουλόπουλο με την Κανέλλα!

Η Σταυρούλα και ο Φατσέας είναι εκεί, όπως επίσης και ο Τρελαντώνης, που όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, φαίνεται πως δεν τον έχουν επηρεάσει καθόλου!

Φυσικά, στο trailer του Καφέ της Χαράς βλέπουμε και νέους πρωταγωνιστές, όπως τον καινούριο παπά, ο οποίος είναι ένας νεαρός που θα αφήσει το δικό του στίγμα στο Κολοκοτρωνίτσι, ενώ η Ζέτα Δούκα κάνει την εμφάνισή της στο τέλος, και είναι άκρως εντυπωσιακή!

Η πρεμιέρα της επιστροφής του Καφέ της Χαράς θα γίνει το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Το trailer του Καφέ της Χαράς:

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

Τίποτα δεν είναι ίδιο στο Κολοκοτρωνίτσι ύστερα από τόσα χρόνια, καθώς το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει πλέον επειδή κάηκε ολοσχερώς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η Βάλια θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να διερευνήσει την υπόθεση του εμπρησμού, ούσα δικηγόρος πλέον.

Εκεί, θα συναντήσει τον παιδικό έρωτά της, τον «Μανόλη Πώποτα», αλλά πλέον απέναντί τους θα βρουν τόσο τον «Περίανδρο Πώποτα» όσο και τη «Χαρά Χάσκα».

Τα δεδομένα στο χωριό, όμως, θα αλλάξουν και με την άφιξη της «Στέλλας» (Ζέτα Δούκα), η οποία είναι μια μυστηριώδης γυναίκα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα αναστατώσει τον «Περίανδρο Πώποτα».

Δες ακόμα:

Το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε κι εμείς κάναμε ποδαρικό!

Το άρθρο Κυκλοφόρησε το trailer του Καφέ της Χαράς! Δες τους πρωταγωνιστές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα