Τα ζώδια της Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Στρέψτε την προσοχή σας, σε θέματα που αφορούν την υλική σας σταθερότητα. Εστιάστε στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας, χωρίς όμως να παραλείπετε την λεπτομέρεια, η οποία σήμερα απαιτείται.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φροντίστε να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, που μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη στους άλλους. Αυτό, θα βοηθήσει να λειτουργείτε καλύτερα στα επαγγελματικά σας και να είστε πιο παραγωγικοί, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι μια καλή μέρα, για τον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να δημιουργήσετε καλές βάσεις

στην καριέρα σας και σε ότι έχει σχέση, με νέα σχέδια που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σήμερα, έχετε προγραμματίσει σχέδια που αφορούν επενδύσεις, είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε καλές βάσεις στα σχέδιά σας. Αποφύγετε μόνο την βιασύνη, προχωρήστε με σταθερά βήματα και θα έχετε, καλά αποτελέσματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά σχέδια, φαίνεται ότι μπορούν να πάρουν καλύτερη τροπή. Μπορείτε να τα καταφέρετε, θέλει όμως λίγο προσοχή στην επικοινωνία σας, με άτομα που συνεργάζεστε. Στα επαγγελματικά σας σχέδια, πρέπει να είστε διπλωμάτες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις εμπορικές σας δραστηριότητες, σήμερα, προβλέπονται κάποιες καθυστερήσεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σήμερα, εκκρεμότητες που έχετε. Μην προσπαθήσετε να κάνετε νέα σχέδια, γιατί δεν θα μπορέσετε να αποδώσετε καλά, σε νέες δραστηριότητες. Ασχοληθείτε καλύτερα, με όσα έχετε ήδη ξεκινήσει.

ΛΕΩΝ

Ακόμα νιώθετε πως δεν προχωρούν κάποια ζητήματα, στις προσωπικές σας σχέσεις. Ήρθε η ώρα, να κάνετε ριζικές αλλαγές σε όσα πλέον έχουν μείνει στάσιμα και δεν προχωρούν, όπως θέλετε. Στις σχέσεις σας, αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν, αν εστιάσετε στην καλή επικοινωνία με συνεργάτες και όσους πρέπει να συναναστραφείτε σήμερα, για επαγγελματικά ζητήματα. Μιλήστε και επικοινωνήστε με ειλικρίνεια, ώστε να υπάρξει καλύτερη σχέση στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Σε ότι αφορά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και κυρίως, δοσοληψίες τραπεζών και δημοσίων φορέων, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Θα πρέπει να εξετάσετε καλύτερα τις ιδέες που έχετε, πριν προβείτε σε συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις, με φιλικά σας πρόσωπα, γι’ αυτό αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις. Είναι μια καλή μέρα, για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει σήμερα, να διαχειριστείτε συναισθήματα, που προέρχονται από τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχετε. Τα οποία μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια ψυχρότητα και εσωστρέφεια. Διαχειριστείτε επομένως, με περισσότερη σοφία τον εαυτό σας, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με έγραφα, την ανώτερη μόρφωση και υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη μέρα για να τα διευθετήσετε. Όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση, συζητήστε όσα νιώθετε με τον σύντροφό σας, αποφύγετε τον εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμείνετε ήρεμοι κατά την διάρκεια της ημέρας. Σήμερα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα που έχουν εμφανιστεί, χωρίς να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, για να βρείτε την συναισθηματική σας σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την ικανότητα να κατανοείτε διαισθητικά, τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων γύρω σας. Μπορείτε να ανανεώσετε σήμερα, την σχέση σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή, στις οικονομικές δοσοληψίες που θα προκύψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα