Χρηστίδου- Μαραντίνης: Το δικαστήριο, η απόφαση και η ποινή φυλάκισης με αναστολή

17:00 4/10/2022 - Πηγή: iPop

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, το οποίο του όρισε 12μηνη φυλάκιση και τριετή αναστολή. Τι συνέβη με τον τραγουδιστή και την Σίσσυ Χρηστίδου;

Το πρωί της Τρίτης 4/10, το ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να ακολουθήσει τη νομική οδό για να λύσει τις διαφορές της με τον Θοδωρή Μαραντίνη σχετικά με την ανατροφή των δύο τους παιδιών, του Φίλιππου και του Μιχαήλ-Άγγελου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που

η παρουσιάστρια οδήγησε τον πρώην σύντροφό της στα δικαστήρια, είναι διότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν πλήρωνε τη διατροφή που είχε οριστεί μετά τον χωρισμό τους το 2019.

Ο Μαραντίνης μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του απ’τη Χρηστίδου

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Δικαστήρια. Ποια είναι η απόφαση που ορίστηκε;

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Το δικαστήριο αποφάσισε και όρισε 12 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή στον Θοδωρή Μαραντίνη.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και με όμορφο και ευγενικό τρόπο, απέφυγε τους δημοσιογράφους.

«Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! έχει εξομολογηθεί σχετικά με το διαζύγιό της:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Χρηστίδου- Μαραντίνης: Το δικαστήριο, η απόφαση και η ποινή φυλάκισης με αναστολή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηστίδου- Μαραντίνης,christidou- marantinis