Οι 7 ευρωπαϊκοί προορισμοί που αποδεικνύουν πως τα φθινοπωρινά ταξίδια είναι η καλύτερη επιλογή

12:46 4/10/2022 - Πηγή: iPop

Ο Σεπτέμβρης φτάνει στο τέλος του και το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά. Το πιο πιθανό είναι να έχεις αφήσει πίσω σου τις καλοκαιρινές διακοπές και να έχεις μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας και πάλι. Ένα ταξιδάκι, όμως, είναι πάντα καλή ιδέα και σκέφτεσαι πως το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να το πραγματοποιήσεις. Δυσκολεύεσαι να βρεις προορισμό όμως; Μην ανησυχείς, πες ότι τον βρήκες! Οι καλύτεροι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ευρώπη είναι μπροστά σου, σε αυτό το άρθρο για να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει!

Οι καλύτεροι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ευρώπη

Λουγκάνο, Ελβετία

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσεις την εποχή του φθινοπώρου από μία απόδραση στην όμορφη Ελβετική πόλη. Η μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη της νότιας Ελβετίας φημίζεται, εκτός από το πλούσιο φυσικό της τοπίο και τη λίμνη της, για την εντυπωσιακή γαστρονομία που διαθέτει αλλά και για το καλό κρασί της. Κατά την επίσκεψή σου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία του Lugano Autumn Festival.

Στο παραδοσιακό φεστιβάλ, που γίνεται αρχές Οκτωβρίου, μπορείς να ανακαλύψεις την τοπική κουζίνα και να δοκιμάσεις εξαιρετικά κρασιά της περιοχής, ενώ διασκεδάζεις με τη μουσική των αμέτρητων συγκροτημάτων. Για να γνωρίσεις καλύτερα την πόλη και να θαυμάσεις την αρχιτεκτονική και τα τοπία σου προτείνουμε να συμμετέχεις στη δωρεάν περιήγηση με ξεναγό που θα υπάρχει.

View this post on Instagram

A post shared by Lugano Region – Tourism Board (@lugano.region)

Αννόβερο, Γερμανία

Η Γερμανική πόλη, που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, είναι η καλύτερη επιλογή για σένα που λατρεύεις το πράσινο και τη φύση χάρη στα αμέτρητα πάρκα που διαθέτει.Ο βασιλικός κήπος του Herrenhausen ξεχωρίζει και αξίζει μία επίσκεψη σου καθώς το φθινοπωρινό τοπίο δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα.Το Αννόβερο εκτός από τους φυσιολάτρεις είναι τέλειος προορισμός για τους λάτρεις του shopping καθώς διαθέτει έναν από τους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους της Γερμανίας.Αν προσθέσουμε και την εύκολη πρόσβαση του, αποτελεί τον ιδανικό city break προορισμό για το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

A post shared by Carola (@c.brischi)

Μπορντό, Γαλλία

Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι, αλλά κάθε πόλη της αποτελεί ένα μικρό κόσμημα. Η πόλη του Γαλλικού νότου, πολύπλευρη και εντυπωσιακή, θα χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις σε εσένα που θα την επισκεφθείς. Η ιστορία, η γαστρονομία, η ζεστασιά και το χαμόγελο των ανθρώπων της, οι παραλίες της και τα αξιοθέατα της θα σε κάνουν να θες να γυρίσεις σε αυτήν. Μπορείς να επιλέξεις δραστηριότητες, όπως δείπνο σε κρουαζιέρα ή ένα wine tour. Πρόκειται για μια πόλη σύγχρονη, παραδοσιακή, κλασική, εκκεντρική, αλλά παράλληλα κοσμοπολίτικη. Μεθυστική σαν το κρασί της!

View this post on Instagram

A post shared by visitbordeaux (@visitbordeaux)

Βρήκαμε τους ιδανικούς προορισμούς στην Ευρώπη για εσένα που αγαπάς το χιόνι!

Φλωρεντία, Ιταλία

Η Ιταλία και οι πόλεις της αποτελούν διαχρονική επιλογή των ταξιδιωτών για όλες τις εποχές. Η Φλωρεντία όμως είναι ό,τι πιο ρομαντικό και χαλαρωτικό μπορείς να βρεις για την φθινοπωρινή σου απόδραση. Τα μαγικά τοπία της, σε συνδυασμό με τα μουσεία και τα πολιτιστικά events, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για μία ένα ήρεμο και ενδιαφέρον ολιγοήμερο ταξίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Florence, Italy (@only.in.florence)

Μπιλμπάο, Ισπανία

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η όμορφη μεσογειακή πόλη της Ισπανίας. Η πόλη Μπιλμπάο είναι για σένα που λατρεύεις την τέχνη. Πλήθος μουσείων, γκαλερί και εκθέσεων σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να θαυμάσεις μοναδικά έργα τέχνης. Το φθινόπωρο θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από ποτέ καθώς ο πολύς κόσμος έχει φύγει και η ηρεμία κυριαρχεί. Μαγικές είναι και οι βόλτες στα φυσικά τοπία της πόλης με τα φθινοπωρινά χρώματα, που μπορείς να απογειώσεις με ένα tour στην πόλη.

View this post on Instagram

A post shared by Pablo Martinez (@pablitoskasko)

Πόρτο, Πορτογαλία

Πόλη γεμάτη χρώματα και μπρίο που θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση.Οι επιλογές σου πολλές. Είτε διαλέξεις να κάνεις βόλτες για να θαυμάσεις τα πολύχρωμα σπίτια, είτε να επισκεφτείς τους αμπελώνες ,είτε να κάνει περιήγηση στο Douro Valley, που έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις αξέχαστα!

View this post on Instagram

A post shared by P O R T O (@porto.portugal)

Εδιμβούργο, Σκωτία

Δε θα μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα αυτή η λίστα από το παραμυθένιο Εδιμβούργο. Γεμάτο πύργους και κάστρα, χαρίζει μία μοναδική ευκαιρία για να θαυμάσεις σπουδαία αρχιτεκτονική. Η φύση αυτή την εποχή είναι επίσης υπέροχη με εντυπωσιακά χρώματα που θα σου προσφέρει την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεσαι.

View this post on Instagram

A post shared by Best cities of Europe (@bestcitiesofeurope)

Τα ταξίδια είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και αυτά που αποκομίζουμε είναι πολύ περισσότερα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.Για αυτό όποτε έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου! Όποιον προορισμό κι αν επιλέξεις, σου ευχόμαστε να περάσεις υπέροχα!

Σε δύο μεσογειακές χώρες τα 5 από τα 10 καλύτερα αξιοθέατα στον κόσμο! Η λίστα για να κανονίσεις το επόμενο ταξίδι σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 7 ευρωπαϊκοί προορισμοί που αποδεικνύουν πως τα φθινοπωρινά ταξίδια είναι η καλύτερη επιλογή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα