Μπούκλες με κάλτσα έχεις φτιάξει;

11:30 5/4/2014 - Πηγή: iPop

Ξυπνήσατε το πρωί και μεταξύ μπάνιου, καφέ και των παιδιών πρέπει να φτιάξετε και τα μαλλιά σας για να μπορέσετε να πείτε έστω ότι είστε ευπαρουσίαστη! Μη γελάτε και μην σκεφτείτε το κλάμερ σαν λύση! Μπούκλες είναι η λύση και μάλιστα χωρίς πιστολάκια, ψαλίδια και γενικά ενέργεια εφόσον θα τις φτιάξετε ενώ κοιμάστε.

Όταν λέμε κάτι το εννοούμε. Πάμε βήμα βήμα!

Ανοίγετε το συρτάρι με τις καλτσούλες. Ναι καλά διαβάσατε, θα χρειαστείτε κάλτσες.Παίρνετε μια κάλτσα (ή κλέβετε μια από το ταίρι/αδελφό κτλ για να μη
χαλάσετε το σετ!)Κόβεται το μπροστινό μέρος της κάλτσας (το κομμάτι που είναι για τα δαχτυλάκια)Διπλώνετε την κάλτσα με τρόπο που να μοιάζει με δαχτυλίδι.Πιάνετε τα ΣΤΕΓΝΑ μαλλιά σας αλογοουρά, όσο πιο ψηλά μπορείτε.Μετά μουσκέψετε με λίγο νερό την αλογοουρά. Προσοχή. ΜΟΥΣΚΕΥΕΤΕ, δεν τη βρέχετε τελείως γιατί δεν πρόκειται να στεγνώσει ποτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας!Παίρνετε τη διπλωμένη κάλτσα και περνάτε μέσα από την τρύπα την αλογοουρά. Κρατάτε την κάλτσα στην άκρη της αλογοουράς και τυλίγετε το μαλλί σας γύρω από την κάλτσα.Πλέον έχετε καλύψει την κάλτσα με το μαλλί και συνεχίζετε κατεβάζοντας την προς τη βάση της αλογοουράς (τυλίγοντας παράλληλα το μαλλί).

Αν μπερδευτήκατε δείτε τα video:

Σας ακούγεται αστείο; Γίνεται σε χρόνο dt. Δεν απαιτεί να καεί το μαλλί με σίδερα κτλ. Δεν χρειάζεται ειδικά προϊόντα, δεν ενοχλεί στον ύπνο και έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το πρωί λύνετε το μαλλί και TA-DAAAA! Έτοιμη φοβερή μπούκλα!

Μπορείτε να μας ευχαριστήσετε αργότερα!

The post Μπούκλες με κάλτσα έχεις φτιάξει; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα