Μπορείς να υπολογίσεις την καλοκαιρινή σου άδεια και online!

14:07 16/6/2019 - Πηγή: iPop
Πολλοί μπορεί να ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα τους μπάνια, άλλοι μπορεί να περιμένουν την καλοκαιρινή τους άδεια κι άλλοι μπορεί να ελπίζουν σε ένα θαύμα. Όπως και να έχει, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να υπολογίσει κανείς τις ημέρες καλοκαιρινής άδειας που δικαιούται.

Μπορείς να υπολογίσεις την καλοκαιρινή σου άδεια και online, γιατί οι ζέστες έχουν ήδη αρχίσει και μπορεί ήδη να έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πού θα πας διακοπές φέτος! Για να το αποφασίσεις, όμως, θα πρέπει να ξέρεις πόσες μέρες άδειας δικαιούσαι, καθώς αυτή ανάλογα με

τη δουλειά του καθενός διαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς πλέον να υπολογίσεις την καλοκαιρινή σου άδεια και online, μέσω του ειδικού διαδικτυακού εργαλείου του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Για να δεις τις ημέρες καλοκαιρινής άδειας που δικαιούσαι, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα www.kepea.gr, και να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία.

Ειδικότερα, καλείσαι να συμπληρώσεις τις ημέρες εργασίας σου (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιοδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό! Ποιοι πάνε δωρεάν διακοπές;

Photo: Unsplash/Kelly Russo

Το άρθρο Μπορείς να υπολογίσεις την καλοκαιρινή σου άδεια και online! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα