H πιο τρυφερή φωτογραφία της Χρηστίδου για τον πατέρα των παιδιών της!

11:00 16/6/2019 - Πηγή: iPop
Μπορεί να μην είναι πια μαζί αλλά η οικογένειά τους είναι πάνω απ’ όλα. Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα.

Ήταν 13 χρόνια μαζί και η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έσκασε πραγματικά σαν «βόμβα», καθώς κανείς δεν το περίμενε. Τι ανέβασε τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου

για τον Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram;

Και οι δύο είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους, γι’αυτά διατηρούν άψογες σχέσεις, για τα αγόρια που έχουν, τα οποία είναι και η προτεραιότητα στη ζωή τους.

Όπως είχαν αναφέρει στην ανακοίνωσή τους «αυτή τη δύσκολη απόφαση (του διαζυγίου) την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή».

Έτσι, η Σίσσυ δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει μια φωτογραφία του Θοδωρή με τα παιδιά για την Ημέρα του Πατέρα και να του ευχηθεί!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους δύο γιους τους, στην οποία… τα αγόρια φοράνε μπέρτα!

Εκτός από τον πατέρα των παιδιών της, έκανε και μια ανάρτηση για τον δικό της μπαμπά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα πολύ παλιά!

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Αν όλοι οι μπαμπάδες ήταν σαν εσένα, θα είχαμε ένα κόσμο γεμάτο καλοσύνη, αποδοχή και αγάπη. Τον ροζ, παραμυθένιο κόσμο μέσα στον οποίο μεγάλωσα..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντας αυτής της πολύ γλυκιάς φωτογραφίας.

Πώς είχε ευχηθεί ο Μαραντίνης στη Χρηστίδου για την Ημέρα της Μητέρας;

Ο Μαραντίνης εύχεται «Χρόνια Πολλά» στις μανούλες, με μια φωτογραφία της Χρηστίδου!

Το άρθρο H πιο τρυφερή φωτογραφία της Χρηστίδου για τον πατέρα των παιδιών της! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα