Αβοκάντο με ταχίνι έχεις δοκιμάσει; Πρέπει να το κάνεις!

14:42 18/10/2019 - Πηγή: iPop

Το αβοκάντο το ξέρεις καλά κι έχεις μάθει να φτιάχνεις αρκετές συνταγές μ’ αυτό. Το ταχίνι, όμως; Το χρησιμοποιείς στη μαγειρική σου ή το σνομπάρεις; Εάν δεν το χρησιμοποιείς, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Δοκίμασε αβοκάντο με ταχίνι τοστ και θα μας θυμηθείς!

Mια συμβουλή σου απ’ το αγαπημένο σου iPop πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη συνταγή που σου προτείνουμε: Εάν το ταχίνι που έχεις είναι πολύ πηχτό για να το αλείψεις, πρόσθεσε απλά ένα κουταλάκι

του γλυκού νερό για να το αραιώσεις.

Θα χρειαστείς μόλις 8 λεπτά για να φτιάξεις αυτό το πεντανόσιμο αβοκάντο τοστ!

Θα γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα σου σνακ ενώ αποτελεί ένα τέλειο πρωινό: Υγιεινό και γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που θα σου δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Τι θα χρειαστείς για το αβοκάντο με ταχίνι τοστ;2 φέτες ψωμί1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο1 χούφτα ντοματίνια, κομμένα στη μέση2 κουταλάκια του γλυκού ταχίνι2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιούΑλατοπίπεροΠώς θα φτιάξεις το αβοκάντο τοστ;Ξεκινάμε φρυγανίζοντας το ψωμί.Την ίδια στιγμή, ανακατεύουμε το αβοκάντο και τον χυμό λεμονιού σ’ ένα μπολ, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.Απλώνουμε το μείγμα με το αβοκάντο πάνω στις φέτες του ψωμιού, συνεχίζουμε με τα ντοματίνια και στο τέλος προσθέτουμε από πάνω και το ταχίνι.Δες κι αυτό το εύκολο σνακ:

Έχεις δοκιμάσει κρέμα αβοκάντο στο ψωμί σου;

Photo: Pixabay

Το άρθρο Αβοκάντο με ταχίνι έχεις δοκιμάσει; Πρέπει να το κάνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα