Αθλήματα για ζευγάρια

11:31 5/9/2014 - Πηγή: iPop

Εάν δεν έχεις όρεξη να γυμναστείς μόνος σου τότε καν’το με τον σύντροφο σου. Υπάρχουν αθλήματα για ζευγάρια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και να γυμνάζεσαι παράλληλα.

Η άθληση είναι ακόμα καλύτερη και πιο εποικοδομητική, όταν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο για να την μοιραστείς. Αντί να τρέχεις μόνος/η σου ή να κάνεις κάποιο άθλημα δίχως παρέα, σκέψου να φέρεις μαζί σου και την/τον σύντροφο σου. Είναι ένας ακόμα τρόπος για να ενισχύσετε τη σχέση σας και να βγει και κάτι κάλο. Γι’αυτό λοιπόν και εμείς σου προτείνουμε τα αθλήματα

που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου.

Tennis ή Badminton

Μια μικρή αναπαράσταση των καυγάδων σας με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις πετάτε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο και η προσπάθεια για τη νίκη είναι η μόνη σκέψη, αλλά τουλάχιστον στο ένα γυμνάζεσαι. Αν πετάτε αντικείμενα στους καυγάδες, τότε το πράγμα αλλάζει γιατί γυμνάζεστε και στις δύο περιπτώσεις.

Ποδηλασία

Ειδικά για τους άντρες είναι το τέλειο άθλημα, που μπορούν να επιλέξουν, για να ξεκινήσουν με τη σύντροφο τους. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να της πεις πως την απάτησες ή πως θέλεις να χωρίσεις μαζί της. Μπορείς να τρέξεις πιο γρήγορα με το ποδήλατο απ’ότι εκείνη, οπότε σε βγάζουμε και από τη δύσκολη θέση του να φας ξύλο ή να ακούσεις γκρίνια.

Τρέξιμο

Εδώ τα κιλά και το κάπνισμα παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν είσαι πιο χοντρός, απ’ότι είναι αυτή και καπνιστής, τότε σου συνιστούμε να αποφύγεις το να τις πεις όσα θα έλεγες πάνω στο ποδήλατο. Θα σου βάλει τρικλοποδιά, θα πέσεις, θα χτυπήσεις και θα ακούσεις και τη γκρίνια από πάνω. Από την άλλη αν είσαι καλά στη σχέση σου, τότε μπορείς πολύ απλά και εύκολα να απολαύσεις μια βόλτα με τη κοπέλα σου σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

The post Αθλήματα για ζευγάρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα