Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/9/2014)

09:30 5/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και θα ανανεωθείτε. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον ερωτικό σας τομέα, δείχνουν ότι θα θελήσετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα μέσα στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Ο ερωτικός σας

τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα . Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Δίδυμοι

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Καθυστερήσεις και αναβολές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα δε θα πρέπει να σας αγχώνουν. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε το προηγούμενο διάστημα τώρα εξαλείφονται. Προσοχή να μην ξεθυμάνετε σε πρόσωπα που είναι στο άμεσο περιβάλλον σας χωρίς να φταίνε σε τίποτα.

Καρκίνος

Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, γιατί το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο μέσα στη σχέση σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα.

Λέων

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα . Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλει γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που πλάσει μέσα στο μυαλό σας.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς.

Ζυγός

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Μπαίνετε σε μια περίοδο έντονης δράσης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις .

Τοξότης

Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Τα άστρα προβλέπουν ότι είναι κατάλληλη περίοδος για να λύσετε κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί.

Αιγόκερως

Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα σας συναρπάσουν. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στα προσωπικά οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος.

Υδροχόος

Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Υδροχόους. Μην είστε απόμακροι φίλοι μου. Προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους.

Ιχθείς

Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Ποσειδώνας σας κινητοποιεί, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωήσας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα