Ατέλειες των celebrities που ίσως δεν έχεις προσέξει! | Photos

16:30 7/1/2020 - Πηγή: iPop
| Photos

Οι περισσότεροι από εμάς αγχωνόμαστε για τις ατέλειες που έχουμε. Επειδή δεν έχουμε το τέλειο δέρμα, το τέλειο χαμόγελο, τα τέλεια δόντια, επειδή έχουν κάποια σημάδια που δεν λένε να φύγουν. Αυτές οι ατέλειες των celebrities ίσως αλλάξουν λιγάκι την εικόνα που έχεις για την εμφάνιση.

Νομίζουμε πως οι διάσημοι που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι τέλειοι και δεν έχουν τίποτα μεμπτό πάνω τους. Τα τέλεια χαρακτηριστικά, η απόλυτη συμμετρία στο πρόσωπό τους, το τέλειο χαμόγελο. Αυτό, όμως, απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Οι ατέλειες των celebrities υπάρχουν, μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλά υπάρχουν. Και αυτές οι ατέλειες τους κάνουν πιο γοητευτικούς και ιδιαίτερους. Οι ατέλειες σου συμπληρώνουν υπέροχα αυτό που είσαι, γι΄αυτό και πρέπει αν τις αγκαλιάσεις και να τις αποδεχτείς.

Ατέλειες των celebrities που λίγοι παρατηρούνKeira Knightley

Το χαμόγελό της είναι τόσο χαριτωμένο και γοητευτικό που κανείς δεν δίνει σημασία στο δόντι της που είναι λιγάκι στραβό! Γιατί να μείνει κανείς στο δόντι και όχι στη γλυκιά εικόνα της; Εμείς χαιρόμαστε που δεν θέλει να κάνει «τέλειο» το χαμόγελό της.

Sandra Bullock

Η Sandra Bullock έχει ένα σημάδι πάνω από το αριστερό της μάτι, από τότε που ήταν παιδί. Όταν ήταν μικρή διασκέδαζε σε μια λίμνη όταν γλίστρησε και χτύπησε το πρόσωπό της σε μια πέτρα. Από τότε έχει αυτό το σημάδι.

Tyra Banks

H Tyra ήταν πολύ αγχωμένη γράφοντας το βιβλίο της. Ως αποτέλεσμα του άγχους, σταμάτησε να ακολουθεί τη διατροφή της κι έπαθε αλωπεκία, μια ασθένεια στην οποία τα μαλλιά πέφτουν ανεξέλεγκτα. Ευτυχώς, η ασθένεια δεν την εμπόδισε από το να εργαστεί και να κάνει καριέρα.

Τα πιο δυνατά quotes για τον χωρισμό γραμμένα από… celebrities!

Ruby Rose

Η Ruby Rose έχει αποκαλύψει πώς πάσχει από ακμή. Σύμφωνα με το μοντέλο, εργάζεται συχνά με τον δερματολόγο της, ο οποίος αναφέρει πως η ακμή της δημιουργείται από τα βακτήρια από το κινητό της, τη μαξιλαροθήκη που αντιδρούν και προκαλούν φλεγμονή στο πρόσωπό της.

Kate Moss

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην πασαρέλα έχει στραβά πόδια. Αυτός είναι και ο λόγος που η Kate σπάνια φορά φορέματα ή φούστες midi!

Catherine Zeta-Jones

Αν παρατηρήσεις από πιο κοντά τον λαιμό της ηθοποιού, θα παρατηρήσεις ένα σημάδι που έχει. Η Catherine στην παιδικά της ηλικία έκανε τραχειοτομία λόγω μιας αρρώστιας. Οι γιατροί έπρεπε να περάσουν ένα σωληνάκι από τον λαιμό της για να μπορεί να αναπνεύσει. Ευτυχώς, το ξεπέρασε και της έμεινε απλά ένα σημάδι!

Διαβάστε επίσης:

Celebrities που καταρρίπτουν τα πρότυπα ομορφιάς κι αγαπούν το σώμα τους

Το άρθρο Ατέλειες των celebrities που ίσως δεν έχεις προσέξει! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα