Πες μας ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο, να σου πούμε τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου!

15:01 7/1/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που δεν θέλουμε ούτε να ανακαλύψουμε, ούτε να βρεθούμε αντιμέτωποι μαζί της. Τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου; Σίγουρα κάτι προσπαθείς να θάψεις βαθιά μέσα σου για να μη βγει στην επιφάνεια. 

Όλοι έχουμε μερικά στοιχεία που δεν δεχόμαστε και δεν παραδεχόμαστε ούτε στους φίλους μας αλλά ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου; Ποιο είναι αυτό το σκοτεινό σημείο;

Τελικά μπορεί να μην είναι τόσο κακό όσο νομίζεις. Το παρακάτω τεστ ίσως σε βοηθήσει λιγάκι.

Ουσιαστικά,

πρέπει να επιλέξεις μια εικόνα που σε απωθεί περισσότερο απ’ τις άλλες με μια πρώτη ματιά και μετά να δεις το αποτέλεσμα. Είσαι έτοιμος;

Μήπως έχεις κι εσύ τα γνωρίσματα ενός… serial killer;

Ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο;

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου;

Ανάλογα με το ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο:

#1: Δεν θα παραδεχτείς ποτέ στον εαυτό σου ότι ζηλεύεις τους άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, η ζήλια είναι κάτι πολύ κοινό και ίσως μερικές φορές να σε κινητοποιεί για να προχωράς μπροστά.

#2: Δεν θα παραδεχτείς ποτέ ότι είσαι ευάλωτος και ευαίσθητος. Οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι είσαι σκληρός αλλά αυτό που θέλεις είναι να στηριχτείς σε κάποιον. Μοιράσου τα συναισθήματά σου με τους αγαπημένους σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

#3: Δεν θα παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να πεις όχι. Θα συμφωνείς πάντα να βοηθήσεις κάποιον και μετά ίσως μπορεί να θυμώνεις με σένα. Αλλά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τι σκέφτονται οι άλλοι αλλά η μοναδική γνώμη που σε νοιάζει είναι η δική σου.

#4: Δεν θα δεχτείς ποτέ πως φοβάσαι τις αλλαγές. Οι αλλαγές σε βγάζουν από την ζώνη ασφαλείας και σε γεμίζουν με άγχος. Αποφάσισε τι θέλεις να αλλάξεις, πώς θέλεις να το κάνεις και μετά ξεκίνα να το σχεδιάζεις. Ο φόβος θα είναι πιο μικρός.

#5: Δεν θα παραδεχτείς ότι απλά δεν θέλεις να λαμβάνεις ευθύνες. Πρέπει, όμως, να σταματήσεις να κατηγορείς διαρκώς τους άλλους για τα προβλήματά σου και να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου.

#6: Φοβάσαι να κάνεις λάθος, ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Αλλά ξεχνάς πως το θέμα δεν είναι να τα κάνεις όλα σωστά, καθώς η δύναμη προέρχεται από τη δυνατότητά σου να σηκωθείς, να μάθεις από την εμπειρία και να προχωρήσεις.

#7: Είσαι απολύτως ειλικρινής με τον εαυτό σου και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Βλέπεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι, δεν φοβάσαι τις αλλαγές και είσαι έτοιμος να πετύχεις τους στόχους σου.

Κάνε κι αυτό το τεστ:

Τι παρατήρησες πρώτο; Το τεστ για κάθε πτυχή της ζωής σου!

Photos: imgur, depositphotos, Pexels

Το άρθρο Πες μας ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο, να σου πούμε τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα