Άρωμα Άνοιξης απ’ όλο τον κόσμο! (Photos)

15:00 1/5/2020 - Πηγή: iPop

Φέτος η Άνοιξη σ’ όλο τον κόσμο μπορεί να είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα τοπία δεν είναι ανθισμένα. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλές χώρες “μυρίζουν” Άνοιξη με τα ανθισμένα τοπία να πρωταγωνιστούν. Αναμφίβολα, είναι η πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου, που μπορεί στο λεπτό να σου φτιάξει τη διάθεση. Τα τοπία είναι υπέροχο με την Άνοιξη σ’ όλο τον κόσμο να πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες.

Από την Ελλάδα

μέχρι την Ολλανδία, από τη Γαλλία μέχρι το Άμπου Ντάμπι, η Άνοιξη έχει αφήσει το στίγμα της και εικόνες με ολάνθιστα λιβάδια και τοπία.

Οι πιο όμορφες ορχιδέες του κόσμου! (Photos) 

Άνοιξη… Η εποχή που όλα ανθίζουν. Όπως είπε και ο Pablo Neruda, «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει». Γι’ αυτό και ακόμα κι αν είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας η Άνοιξη θα έρθει, έτσι είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, τα λουλούδια να ανθίσουν και η εποχή αυτή να σε κάνει πιο χαρούμενο, ακόμα και βλέποντας μόνο μερικά τοπία απ’ όλο τον κόσμο που έχουν υποδεχτεί την Άνοιξη για τα καλά!

Πώς είναι λοιπόν η Άνοιξη σε άλλα μέρη του κόσμου;

Ολλανδία 

View this post on Instagram

Colorful flowery carpets in Netherlands

Keywords
Τυχαία Θέματα