Απόκτησε την ομορφιά που επιθυμείς στον ύπνο σου

07:30 25/8/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε ξαναπεί πως αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και κοιμηθείς «σωστά» θα αποκτήσεις την ομορφιά που επιθυμείς! Έτσι, είμαστε πάλι εδώ για ακόμα μία φορά για να σου αποδείξουμε πως μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνιση σου μέσω της διαδικασίας του ύπνου.

Όσο περισσότερο κοιμάσαι τόσο πιο απαλή και καθαρή επιδερμίδα θα έχεις. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να αποβεί μοιραία για τον οργανισμό σου. Αν, λοιπόν, σου λείπει ύπνος και έχεις αυξημένο στρες μπορεί να βγάλεις σπυράκια ή κοκκινίλες που θα σου χαλάσουν την εμφάνιση.Θες
να μάτια σου να λάμπουν και οι μαύροι κύκλοι που σε παιδεύουν να χαθούν; Φόρα μία μάσκα ύπνου ή αν δε θες να ξοδευτείς βάλε μία παλιά κορδέλα μαλλιών γύρω από τα μάτια σου. Έτσι, δε θα περνά καθόλου φως στην περιοχή των ματιών σου και θα δεις πως τα μάτια σου θα ξεκουραστούν περισσότερο και οι κύκλοι σου θα υποχωρήσουν.Πιες ένα ποτήρι νερό προ ύπνου καθημερινά. Θα απορροφιθεί κατευθείαν από τον αφυδατωμένο οργανισμό σου και θα κάνει πιο ελαστική την επιδερμίδα σου!Προτίμησε ρετινοειδή προϊόντα για το δέρμα σου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα μειώνουν θεαματικά τις ρυτίδες σου. Χρησιμοποίησε τα τη νύχτα επειδή καθιστούν πιο ευαίσθητο το δέρμα. Η χρήση την ημέρα μπορεί να μειώσει την ανοχή σας στη ηλιακό φως και να προκαλέσει κοκκινίλες και σημάδια στο δέρμα.

The post Απόκτησε την ομορφιά που επιθυμείς στον ύπνο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα