Απόκτησε σφιχτούς γλουτούς με αυτές τις ασκήσεις για 3 λεπτά κάθε μέρα

13:02 27/2/2020 - Πηγή: iPop

Όποια γυναίκα ρωτήσεις, θα σου πει πως θέλει να έχει σφιχτούς γλουτούς. Και φυσικά, όποια γυναίκα ρωτήσεις, θα σου απαντήσει πως ιδανικά θα ήθελε να το πετύχει αυτό χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Αν νομίζεις πως το να λιώνεις στο γυμναστήριο είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις, κάνεις λάθος. Σφιχτοί γλουτοί με μερικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις απλά 3 λεπτά κάθε μέρα, ακόμα και στο σπίτι!

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν για σένα χωρίς να τους το ζητήσεις καν! Ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους είναι η YouTuber Traci Steele,

η οποία μοιράστηκε σε ένα video της έξι ασκήσεις των 30 δευτερολέπτων που μπορείς να κάνεις καθημερινά απ’ την άνεση του σπιτιού σου για να αποκτήσεις σφιχτούς γλουτούς.

Τα ακόμα καλύτερα νέα; Δεν θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό για να κάνεις αυτές τις ασκήσεις, παρά μόνο ένα στρωματάκι εάν θέλεις να είσει πιο άνετη.

Αν είσαι δύσπιστη και δεν πιστεύεις πως μερικές ασκήσεις 3 λεπτών δεν έχουν τόσο μεγάλη επίδραση στο σώμα σου, κάνεις λάθος. Μετά απ’ αυτά τα 3 εντατικά λεπτά γυμναστικής, θα νιώθεις τους γλουτούς σου να… έχουν πάρει φωτιά!

Οι 5 πανεύκολες ασκήσεις που θα σου χαρίσουν τους γλουτούς που ονειρεύεσαι.

Στο παρακάτω video μπορείς να ακολουθήσεις τις ασκήσεις της Traci με ακρίβεια. Δεν θα είναι εύκολο. Αλλά προσπάθησε να κάνεις αυτές τις ασκήσεις κάθε μέρα και ίσως δεις σύντομα αποτελέσματα.

Σου ευχόμαστε καλή τύχη!

Σφιχτοί γλουτοί με αυτές τις ασκήσεις για 3 λεπτά κάθε μέρα:

Και μια bonus άσκηση από εμάς!Η άσκηση του πολεμιστή

Αυτή η άσκηση είναι ζόρικη αλλά πολύ αποτελεσματική. Κάθισε σε όρθια στάση και σήκωσε τα χέρια σου, στο ύψος των ώμων. Εισέπνευσε καθώς σηκώνεις τα χέρια σου. Εξέπνευσε και σήκωσε το ένα σου πόδι όσο πιο ψηλά μπορείς. Μείνε για όσο μπορείς κι επανέλαβε την άσκηση.

Δες ακόμα:

Η άσκηση που θα σου δώσει τους γλουτούς της Kardashian

Photo: Pexels

Το άρθρο Απόκτησε σφιχτούς γλουτούς με αυτές τις ασκήσεις για 3 λεπτά κάθε μέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα