“Κανόνες” από γυναίκες που πάντα έχουν τι να φορέσουν!

08:02 27/2/2020 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχεις κοιτάξει τη ντουλάπα σου και σκέφτεσαι: “Πάλι δεν έχω τι να φορέσω“. Δεν έχει να κάνει με τα ρούχα ή τα καινούργια ρούχα που αγόρασες, αλλά έχει να κάνει με το πώς τα φοράς. Κανόνες στη μόδα από γυναίκες που πάνα βρίσκουν τι να φορέσουν.

Για ορισμένες γυναίκες το να είναι stylish και πάντα στη μόδα έρχεται φυσικά, είναι η δεύτερη φύση τους. Πάντα ξέρουν να επιλέγουν το σωστό outfit, να είναι ελκυστικές και ντυμένες ανάλογα με την περίσταση.

Υπάρχουν γυναίκες που το δουλεύουν ακόμη σκληρά κι άλλες που απλά δεν τα καταφέρνουν. Οι κανόνες στη μόδα λιγάκι έχουν αλλάξει

και υπάρχουν μερικά do’s και don’ts που θα σε βοηθήσουν σε κάθε περίσταση.

Οι διαφορετικοί κανόνες στη μόδα που πρέπει να ακολουθήσειςΝα γνωρίζεις το προσωπικό σου στιλ

Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα είναι να γνωρίζεις το δικό σου στιλ, αυτά που φοράς να είναι εσύ. Να μην προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι που είδες σε ένα περιοδικό ή στην τηλεόραση αλλά να βάλεις τον εαυτό σου και τη δική σου πινελιά σε κάθε τι που φοράς.

Μόλις βρεις το δικό σου στιλ και είσαι άνετη με αυτό, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα βρεις τα χρώματα και τις υφές που σου ταιριάζουν καλύτερα, τα κοψίματα που είναι για σένα.

Μη ζεις με την πρόθεση να σε θεωρούν stylish

Τι εννοούμε με αυτό… Μην επικεντρώνεσαι στο να είσαι πάντα στη μόδα και να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δείχνουν ωραίοι με τα ρούχα τους είναι επειδή τα αγαπάνε, όπως αγαπούν και τη μόδα.

Και όταν αγαπάς κάτι, όταν είναι το πάθος σου, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα σου βγαίνει αβίαστα επειδή απλά το αγαπάς.

Photo: unsplash/Trent SzmolnikΜην είσαι “σκλάβος” των trends

Οι πιο κομψοί και πάντα στη μόδα άνθρωποι δεν σκέφτονται τα fashion trends, ούτε σκέφτονται τι να φορέσουν σήμερα για να είναι στη μόδα.

Δεν επιλέγουν brands επειδή απλά είναι δημοφιλή και είναι τάση ούτε επειδή τα φορούν όλοι. Αντιθέτως, είναι stylish επειδή επιλέγουν το δικό τους προσωπικό στιλ, πάνω στη δική τους αισθητική.

Αν υπάρχει ένα trend το οποίο απλά δεν ταιριάζει με τη δική σου προσωπικότητα και τη δική σου αισθητική, απλά μην το επιλέξεις γιατί θα μοιάζει ξένο πάνω σου.

Στυλίστρια μας δίνει τα tips για να είμαστε πάντα καλοντυμένες!

Μην αντιγράφεις

Το να είσαι stylish, σημαίνει το να είσαι πρωτοποριακός. Κι αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις απλά αντιγράφοντας look άλλων. Δεν θεωρείται ότι κάποιος είναι στη μόδα επειδή απλά αντιγράφει ένα brand ή ένα outfit που είδε σε ένα περιοδικό, μια βιτρίνα ή έναν φίλο.

Οι άνθρωποι της μόδας παίρνουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο και στη συνέχεια το συνδυάζουν με το δικό τους τρόπο. Και το αποτέλεσμα ποτέ δεν απογοητεύει γιατί γνωρίζουν πώς να το υποστηρίζουν.

Photo: unsplash/Charisse KenionΑγόρασε από οποιοδήποτε κατάστημα

Για να έχεις το τέλειο look, δεν σημαίνει πως αυτό θα πρέπει να κοστίζει μερικά χιλιάρικα ή να αποτελείται μόνο από διάσημα brands.

Αγόρασε από οποιοδήποτε κατάστημα. Γιατί σε οποιοδήποτε κατάστημα μπορείς να βρεις το “κομμάτι” που σου αρέσει ασχέτως από τη μάρκα του και να κάνεις τον ιδανικό συνδυασμό.

Ψάξε για στιλ, design, χρώματα… και όχι για ετικέτες και brands.

Το brand δεν κάνει τη μόδα

Μην είσαι “σκλάβος” των διάφορων brands. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου stylish ντύσιμο με λιγότερα χρήματα.

Από τη στιγμή που θέλεις να έχεις περισσότερες επιλογές στη ντουλάπα σου, μπορείς να αγοράζεις και πιο φθηνά κομμάτια ανάλογα με το budget σου ώστε να το πετύχεις.

Φυσικά, μπορείς να επενδύεις στην ποιότητα αλλά μην “κολλάς” σε ετικέτες.

Το πιο σημαντικό είναι να φοράς εσύ το ρούχο και να μη σε “φοράει”!

Διαβάστε επίσης:

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα ξεσκατάρισμα στη ντουλάπα σου!

Photo: unsplash/Cleo Vermij

Το άρθρο “Κανόνες” από γυναίκες που πάντα έχουν τι να φορέσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα